Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Blog | Itt élek! Mosonmagyaróvár - Global Alkusz tanácsai

2012. November 12. 16:57, hétfő

November, a gépjármű felelősségbiztosítás-váltás hónapja!

November, a gépjármű felelősségbiztosítás-váltás hónapja!

Spórolj Te is a kötelezőn, de ne elégedj meg ennyivel!

Ismét eltelt egy év, eljött a kötelező gépjármű biztosítás váltásának ideje. Mit jelent ez? Ha valaki kedvezőbb feltételekkel szeretné autóját biztosítani, és a szerződése évfordulója január elseje, akkor november 30.-ig el kell juttatnia a jelenlegi biztosítójához írásban a felmondó levelet, az új szerződést pedig december 31.-ig meg kell kötnie!

Érdemes a szerződéseket újra kötni, mert jelentős összeg maradhat az autós társadalom zsebébe! Ilyenkor kell a casco szerződéseket is újra gondolni, mert sok a piacon az újabbnál újabb, kedvező árazású termék. Szinte minden esetben lehet azonos szolgáltatású termékhez olcsóbban jutni vagy ugyanazért a pénzért többletszolgáltatást kapni. Ha a kötelező mellett a cascót is újra kötjük, gépjármű típustól függően a havi megtakarítás már több ezer forint is lehet.

Vegyük a fáradságot és keressük elő az egyéb biztosítási kötvényeinket is, mert a kampány idején az átlagosnál nagyobb kedvezménnyel juthatunk lakás-, élet-, és balesetbiztosításhoz is. A hölgyeknek felhívom a figyelmét arra a tényre, hogy az élet-, és balesetbiztosításhoz a következő évtől már jelentős díjnövekménnyel tudnak csak jutni, hiszen az EU-s irányelvek alapján jövőre megszűnik a nőknek kiszabott kedvezőbb díjtarifa.

November hónapban érdemes erre is fókuszálni, és még idén döntést hozni! A kötelező biztosítások aktuális díjait már kényelmesen, az interneten is el lehet érni. Pár kattintással lebonyolítható a váltás, de ha a továbbiakban is minőségi kiszolgálást akarsz, és fontos számodra a személyes kapcsolat is, akkor keresd fel weblapunkat és az online biztosításkötésre kattintva, gyorsan spórolhatsz Te is!

Helyi ügyfélszolgálati irodánkban pedig hosszú távú biztos segítségnyújtásra is számíthatsz!

Ha neked is tetszik, amiben hiszünk, és amit képviselünk, akkor lájkold Facebook oldalunkat: www.facebook.com/legjobbalkusz vagy látogass el további információkért megújult weboldalunkra: www.legjobbalkusz.hu!

Fazekas Norbert Ügyvezető

Global Alkusz Kft

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2012. November 22. 15:14, csütörtök | Itt élek! Mosonmagyaróvár - Global Alkusz tanácsai

Global Alkusz tanácsai

Néhány tipp a kampányidőszakra, amivel biztosan több pénz maradhat a zsebedben!

2012. November 10. 00:00, szombat | Itt élek! Mosonmagyaróvár - Global Alkusz tanácsai

Svájci frank hitelt végtörlesztőknek

Te is érintett vagy a frank hitel okozta többletkiadással. Sikerült forint hitelből vég törlesztened , de még sem lett könnyebb?

2012. November 08. 11:00, csütörtök | Itt élek! Mosonmagyaróvár - Global Alkusz tanácsai

Miért fontos időről időre, átfogó pénzügyi elemzést készíteni? Hogyan működik?

Mai világunkban, ahol szinte kötelező lépést tartani a fejlettebbnél fejlettebb technikai vívmányokkal (Full HD LED TV, iPad, érintőszenzoros, multifunkciós, digitális, időzítős háztartási gépek stb.), ...