Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Augusztus 21. 08:53, szombat | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Háztetőn próbált meglépni az öt év börtön elől

Háztetőn próbált meglépni az öt év börtön elől

Az újpalotai rendőrök elfogták a szexuális visszaélés miatt körözött férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitányságának rendőrei 2021. augusztus 17-én az esti órákban egy újpalotai lakásban tartottak ellenőrzést. A 37 éves K. Róbertet keresték, aki ellen a Fővárosi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot még 2020 decemberében, mivel szexuális visszaélés miatt kiszabott 5 év börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg – közölte a rendőrség.

A rendőröknek egy nő nyitott ajtót, aki gyanúsan viselkedett és többször ellentmondásba keveredett, amikor K. Róbertről kérdezték. A lakás átkutatása után sem került elő a férfi, de az egyenruhások nem hagyták annyiban a dolgot, a környéken maradtak.

Nem sokkal később az ellenőrzött ház tetejéről recsegést hallottak, és a háztetőn megláttak egy alakot, aki lecsúszott, majd futásnak eredt. A rendőrök elfogták a menekülő férfit, akiről kiderült, hogy a keresett K. Róbert volt az. A 37 éves férfi nem úszta meg a börtönt: elfogása után a jogerős börtönbüntetés letöltése miatt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.