Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Május 25. 10:53, hétfő | Kék hírek
Forrás: infovárosok - illusztráció: pixabay

Harapott a rablónő, késsel fenyegetőzött, végül vitte a pénzt

Harapott a rablónő, késsel fenyegetőzött, végül vitte a pénzt

Kifosztással gyanúsítják a 25 éves nőt.

Egy nő április 9-én délután bekopogott a kecskeméti Szegedi út egyik házába, és ott pénzt kért az ott lakótól. Miután a 71 éves férfi nem adott neki, a nő szidalmazni kezdte, és megharapta a felkarját – közölte a rendőrség oldalán.

Kitérve arra, hogy ezután bement a házba, ahol továbbra is pénzt követelt először ordítva, majd egy ott talált kést a kezében fogva. Ennek hatására a sértett kiszaladt az ingatlanból.

Percekkel később a férfi visszament otthonába, ahol a nő egy üveggel akarta megdobni. Ekkor a férfi elővette a pénztárcáját, hogy abból 1000 forintot adjon neki, de egy hirtelen mozdulattal körülbelül 66 ezer forintot vett ki a tárcából a nő, aki ezután elfutott.

A rendőrök a nyomozás során beazonosították, és gyanúsítottként kihallgatták a kifosztással gyanúsítható 25 éves helyi nőt.

A nyomozást lezárták a rendőrök és vádemelést javasolnak az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.