Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2011. December 31. 00:00, szombat | Helyi
Forrás: Flesch Nonprofit Kft.

Forgalom korlátozás Mosonmagyaróváron!

Forgalom korlátozás Mosonmagyaróváron!

A városi szilveszter technikai előkészületei miatt tilos a parkolás a Deák téren december 29-én 20 órától.

December 31-én 14 órától lezárjuk a forgalom elől a Deák teret, tehát nem hajthatnak be a Cserháti Sándor és a Fő utca felől január elsején 10 óráig. Megértésüket előre is köszönjük!

VÁROSI SZILVESZTER
December 31. szombat 23-02 óra
DEÁK TÉR

Sok szeretettel vár mindenkit Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, a Flesch Károly Nonprofit Kft., a Városüzemeltető és Fenntartó Kft. az óév utolsó és az újév első napján a Deák Térre. 23 órától 02 óráig muzsikál az oly jól ismert Tarjáni Csibészek zenekar. 00 órakor újévköszöntő beszédet mond Dr. Nagy István Mosonmagyaróvár Város polgármestere, országgyűlési képviselője. Ezt követően tekinthetik meg újévi tűzijátékunkat.

A Flesch Károly Nonprofit Kft. nevében ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden kedves látogatónknak, vendégünknek, támogatónknak, segítőnknek, hogy részt vettek rendezvényeinken és segítették munkánkat. Kívánunk Önöknek sikerekben, egészségben gazdag új esztendőt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.