Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Április 01. 12:06, péntek | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Édesanyját megverte, ismerősét kirabolta

Édesanyját megverte, ismerősét kirabolta

Elfogták a rendőrök a 28 éves bujáki férfit, aki erőszakkal vette el ismerőse pénzét és bántalmazta édesanyját.

A Pásztói Rendőrkapitányság rablás, magánlaksértés és többrendbeli súlyos testi sértés kísérlet bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 28 éves bujáki lakos ellen.

A férfi szerda este Bujákon egy italboltban szólította meg az ismerősét, akivel ezt követően együtt indultak el lakásukra. Az utcán a gyanúsított a sértettől 10 ezer forintot követelt. A pénz átadását megtagadta a sértett, akit ekkor a férfi több alkalommal megütött, majd a zsebéből a pénztárcáját, és az abban lévő 3 ezer forintját kivette.

A férfi megalapozottan gyanúsíható továbbá azzal is, hogy március 23-án éjszaka édesanyja családi háza melléképületének ajtajáról a lakatot leverte és a helyiségbe engedély nélkül bement, majd délután a lakásán édesanyját hangos szóváltást követően arcán megütötte.

A rendőrök a férfit csütörtökön elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A hatóság tagjai a 28 éves bujáki lakost őrizetbe vették és előterjesztést tesznek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására.

Címkék: Buják, elfogás, rablás, verés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.