Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2016. Május 24. 22:00, kedd | Helyi

Chococard – vagy amikor már a csoki sem elég

Chococard – vagy amikor már a csoki sem elég

Egyedi készítésű, díjnyertes kézműves csokoládék és bonbonok egyenesen a gyártótól. Eddig erről szólt a Chococard.hu

Ez önmagában is minőséget feltételez, ám most erre is tettek még egy kis „kedvességet” a kreatív készítők.
Fleurbox az új „őrület” neve! Avagy, amikor két olyan ötlet találkozik, amely egymással házasságot kötve gyönyörű harmóniát alkotnak. És ez a harmónia már bárki számára el is érhető!

ÍmeFenesi Bianka és Molnár Máté (Fleurbox) kreatívja:


Ajándékozz egyedi, szemet gyönyörködtető virágcsokrot, bámulatosan finom csokoládéból készített drazsék kíséretében! Megismételhetetlen ajándék és élmény annak is, aki adja és annak is, aki kapja!

Miből áll össze ez az ajándékdoboz?
• Saját kezűleg készített kis dobozok, egyedi festéssel és színmintával
• Egyedi virágkompozíciók – stílusnak és idénynek megfelelően
• Díjnyertes cég kézműves csokoládédrazséi a minőségi gasztronómia jegyében

Nos? Ki szeretne egy ilyen meglepit?

Foki Izabellát, a Chococard.hu tulajdonosát kérdeztük:
Egy mai vállalkozásnak elengedhetetlenül fontos a folyamatos megújulás és fejlődés. A Chococard a kezdetektől fogva ezzel a kreatív lendülettel tevékenykedett. Díjak, érmek, kiállítások övezik ma is a mindennapi munkáitokat. Milyen újításokkal készültök még 2016-ban?

Munkáink elismerése és ismertsége valóban nagyon fontos visszajelzés számunkra. Talán minden, egyedi ötletre épülő vállalkozás számára. Kreatívan gondolkodni egy-egy termékről és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokról is mindennapos feladat. Folyamatosan nyomon kell követnünk a vásárlói igényeket és e köré építeni a szolgáltatásainkat. Persze, előfordul az is, hogy ez fordítva történik. Mi találunk ki valami olyan kis „kedvességet”, vagy ha a csokira gondolok, akkor olyan ízkombinációt, amivel aztán meglepjük a nagyközönséget. És ez így van rendjén.

Éppen ezért soha nem állunk meg a kísérletezésekben. 2016. nyarán nyitjuk bemutatótermünket, ahol - előzetes bejelentkezés alapján - minden bátor amatőr elkészítheti saját készítésű csoki-remekeit! Bevált szokás már, hogy ünnepek előtt, ha valami egyedi és minőségi ajándékot szeretnének adni az ünnepeltnek, akkor egyre inkább előtérbe kerülnek, az online is rendelhető egyedi ízesítésű táblacsokik!

Erre egy online programot is kialakítottunk. Így pár egyszerű lépésben is készíthetünk exkluzív csoki-ajándékokat!

Aki pedig mindezt élőben szeretné megtenni, azt várja bemutatótermünk!

Cím. Albertkázmérpuszta, Futrinka utca 1.


További elérhetőségeink:
Tel:+36 30 4321 251

E-mail cím: info@chococard.hu

FB:https://www.facebook.com/chococard/?fref=ts

WEB:http://www.chococard.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.