Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2015. December 03. 17:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Saját

A Pillangó Ovisok télen sem unatkoznak

A Pillangó Ovisok télen sem unatkoznak

Színes programok egész évben a mosonmagyaróvári Pillangó Óvoda és Családi Napköziben - mert így is lehet!

Korábban már bemutattuk a Pillangó Óvoda és Családi Napközi mindennapjait, majd az Alma Együttes fergeteges „pillangós” koncertjébe nyerhettek bepillantást olvasóink.
Most a téli programokat szedtük csokorba:

November 24-én kolbásztöltés – a tölteléket a délelőtt folyamán a gyerekek az óvónénikkel keverik be, majd délután kolbászt töltenek, 15:30-tól pedig kóstolóval várják a szülőket.



December 4-én 10 órától a Mesekocsi Színház A Csudálatos Mikulás című vidám, zenés mesejátéka szórakoztatja a gyerekeket és a nap egy nagy meglepetést is tartogat nekik, hiszen a Mikulás is ellátogat az oviba!



December 10-én közös mézeskalács sütés, december 18-án 16 órától pedig karácsonyi ünnepség veszi kezdetét. Műsorral mutatkoznak be a táncos és angolos gyerekek, a karácsonyfa alatt pedig ajándék várja a kicsiket.



Az óvónénik meleg teával és forró csokival várják a családokat, a sütit a szülők készítik. 17 órától meglepetés, hogy még meghittebb legyen az Ünnepvárás!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.