Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Február 24. 07:03, péntek | Belföld

A kismama migrénje összefügg a csecsemőkori kólikával

Azok a csecsemők, akiknek anyukájuk migrénnel küzd, 2,5-szer nagyobb valószínűséggel kapják el a gyermekkori kólika nevű betegséget, amely erős hasi fájdalommal, görccsel jár.

2012. Február 23. 07:21, csütörtök | Sport

A Lotus műszaki hiba miatt otthagyta a barcelonai tesztet

A Formula–1-es mezőny második, Barcelonában rendezett kollektív tesztjének első napja után a legtöbben a Lotus visszalépésével foglalkoztak. Kimi Räikkönenék műszaki hiba miatt voltak kénytelenek otthagyni a tréninget.

2012. Február 21. 07:07, kedd | Belföld

A vendéglők egyötöde hoz nyereséget

Az adóhivatal nemrégiben közzétett ellenőrzési irányelve szerint idén fokozottabb ellenőrzésre számíthatnak többek között a vendéglátással foglalkozók.

2011. November 03. 14:45, csütörtök | Belföld

Tízből kilenc amerikai nagyobb szerepet szán a napenergiának

Intenzív politikai csatározások övezik Amerikában a napenergia kérdését. Egy új kutatás eredményei segíthetnek, hogy a hangsúly a döntéshozók oldaláról a fogyasztói elvárásokra terelődjön.

2011. Október 30. 07:41, vasárnap | Sport

Kvitová és Azarenka játssza a vb-döntőt

A két csoportgyőztes, Petra Kvitová és Viktorija Azarenka jutott be a döntőbe a női teniszezők év végi, Isztambulban zajló világbajnokságán.

2011. Október 29. 07:41, szombat | Belföld

Sikeres volt a hazai fehér gólyák költése az idei évben

Az idei év minden korábbinál jobb költési eredményeket hozott a hazai fehér gólya állományban – derül ki a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) Monitoring Központjának adataiból.

2011. Október 27. 07:41, csütörtök | Sport

Rally - elvették a magyar páros jól megérdemelt pontjait

A Synergon Turán Motorsport csapatának idei eredményeit törölte a Nemzetközi Automobil Szövetség.

2011. Október 25. 07:45, kedd | Belföld

Egyre kevésbé bíznak egymásban a kínaiak

Egy kínai egyetemi felmérés szerint egyre kevésbé bíznak egymásban a kínaiak. A felmérés szerint egy elképzelt baleseti helyzetben sokan hezitálnának, hogy segítő kezet nyújtsanak-e az érintettnek.

2011. Október 25. 07:21, kedd | Belföld

Győrben jó élni – boldogan élnek a győriek

Két győri szervezet, az Innovációval a Fenntartható Fejlődésért Egyesület és a Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium közös kutatásának eredményeként kiderült, hogy a győriek jobban élnek, mint az átlag magyar polgárok.

2011. Október 21. 14:41, péntek | Sport

A Győr óriási csatában győzött a Gdynia ellen

Az Uni Seat Győr megszerezte története első győzelmét a női kosárlabda Euroligában: a lengyel Lotos Gdynia felett diadalmaskodott 86–76-ra hatalmas küzdelemben, hosszabbításban az A-csoport második fordulójában.

2011. Október 19. 07:45, szerda | Belföld

Tízből hat amerikai küzd súlyfelesleggel

A Gallup-Healthways Well-Being Index felmérése szerint évek óta első alkalommal haladja meg a normál testsúlyú amerikaiak aránya a túlsúlyosakét, igaz, a lakosság negyede még így is súlyosan elhízott.

2011. Október 14. 14:45, péntek | Sport

Anzsi: az igazgató szerint Eto'o nem megy sehová, főleg nem az Interhez

German Tjisztyakov, az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskala igazgatója határozottan cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint Samuel Eto'o visszatér az Interhez, amíg Oroszországban téli szünet van.