Városlista
2021. november 27, szombat - Virgil

Képek | Kiállítás

Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István)

2016-05-25 20:32:22

Emlékezzünk a Nagy Háborúra

A Magyar Nemzeti Levéltár Győr-Moson-Sopron Megye Győri Levéltára, valamint Mosonmagyaróvári Fióklevéltára szervezte meg az „Emlékezzünk a Nagy Háborúra” című rendezvényét a Fehér Ló Közösségi Házban.

Az érdeklődőket Staár Katalin, a Mosonmagyaróvár Város Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának elnöke, valamint Dancsecz Mónika levéltár igazgató köszöntötte. A tárlaton bemutatásra kerülnek a „Hátország a Nagy Háborúban”, valamint a „Szemelvények Moson vármegye dokumentumaiból az első világháború idejéből” című kiállítások. Továbbá válogatást láthatnak Kovács Imre ny.á. dandártábornok, „Magyar katonák a Nagy Háborúban” gyűjteményéből. A megnyitón Áldozó István, a levéltár igazgató-helyettese ismertette a Moson vármegyei katonák szerepvállalását az első világháborúban, Kulcsár Béla harmonikaművész pedig katonadalokat játszott.
A kiállítás megtekinthető 2016. június 8-ig.

Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István)
Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István) Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István) Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István) Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István) Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István) Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István) Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István) Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István) Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István) Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István) Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István) Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István) Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István) Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István) Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István) Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István) Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István) Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István) Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István) Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István) Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István) Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István) Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István) Emlékezzünk a Nagy Háborúra (Fotó: Bánhegyi István)