Városlista
2020. augusztus 10, hétfő - Lörinc

Hírek

2012. Február 27. 07:25, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

VV Attila mindent vitt, de nem tudott beszélni

VV Attila mindent vitt, de nem tudott beszélni

Ismét férfi nyerte a ValóVilág játékát. Attila mindent vitt, s könnyei mellett ezúttal a szavakkal is küzdött. Csaba a Finálé második helyezettje, Seherezádé egyedüli nőként pedig harmadik dobogósként távozott.

Újra lekapcsolták a villanyokat és bezárta ajtaját a luxusbörtön. Nincs több tréfa, vita, taktika, ármány és szerelem. Nincs több Aréna, lila és zöld kendő, Kiválasztás, Kihívás, Párbaj és összefoglaló. Legalábbis a ValóVilág5 történetében, hiszen vasárnap ez a széria - 163 nap vidám és szomorú pillanatával - is véget ért.

A három finalista, Attila, Csaba és Seherezádé ünnepi ruhában, pezsgővel és hatalmas izgalommal várta az utolsó összecsapást. Az egyik budapesti bevásárló központban tetőfokára hágott a hangulat: VV Anikóval, Bécivel és Olivérrel szurkoltak, üzentek a döntősöknek a rajongók, de egykori villalakók is hangot adtak szimpátiájuknak. Attilának Szandika, Csabinak Gigi, Seherezádénak pedig Gombi szurkolt. A VV4 játékosai egyébként egy-egy fogadalmat is tettek arra az esetre, ha pártfogoltjuk nyeri a játékot.

A stúdióban is hasonlóan felfokozott hangulatban várták az eredményt. Csabi annyi kiválasztó jelet kapott a villalét elején, ahányan a villában voltak, így különösen érdekes, hogy eljutott a Fináléig, de a fiú ezúttal humoros oldalát mutatta az élő adásban és hozzátette: annyi jelet kapott, ahány pontot a szimpátiaszavazáson. Seherezádénak meglepetés volt a fantomképek százalékos pillanatnyi állása mellett az is, hogy egyáltalán a döntőben ülhetett. Attila pedig ugyanolyan izgalommal foglalt helyet a Párbaj székben, ahogy az eddigi megmérettetések alkalmával. A döntősök kortes beszédeit barátok, családtagok mondták el.

Seri édesanyjának bátorítása már nem sokat segített a szavazatokon. A lány a dobogó harmadik helyezéséig jutott, így már nem küzdhetett tovább a fődíjért.
- Ez is hatalmas nagy dolog, hogy idáig eljutottam, hogy első csajszi lettem! Legvadabb álmomban sem gondoltam volna - mondta a lány az eredményhirdetés után, majd könnyes szemmel gratulált a fiúknak.

A végső csatát így tehát Attial és Csaba vívta meg. S míg a beérkező szavazatok újabbak SMS-ekkel, telefonhívásokkal egészültek ki, néhány top jelenetet még megnéztek magukról a finalisták. Attila a stúdióban is meghatódott, miután levetítették legérzelmesebb pillanatait, s könnyeit nyelve, többször is elakadt a szava, amikor a műsorvezetők szüleiről, érzelmes oldaláról kérdezgették.

A döntő utolsó pillanatiban Attila és Csaba magáért mondhatta el utolsó kortesbeszédét, majd ahogy a ValóVilág történetében eddig is, a két finalista visszatérhetett a villába. Nagy különbséggel 68-32 százalékarányban kerekedet felül a villa Összeférhetetlen játékosa, akinek sportszerű öleléssel, kézfogással gratulált a villa Helyes pasija. Attila mindezek után sírva fakadt és elnézést kért mindenkitől: nem tudott megszólalni.

A feszültséggel teli eredményhirdetés után a második helyezett, Csaba lépett vissza először a stúdióba.

- Mindennek van jó oldala. Egy győztes van és az most Attila. Persze jobban örülnék, ha én nyertem volna, de örülök, hogy részese lehettem ennek a csodának.

Néhány perccel később pedig utolsóként, azaz abszolút győztesként Attila is elbúcsúzott a luxusbörtöntől.

- Kedves villa. A szerelmem voltál, a kedvesem, az édesem. Mozgalmas otthon voltál és visszaadtad azt, amit elcsesztem. Visszaadtad az életem. De minden, aminek kezdete van, egyszer véget ér. Édes szerelmem, a mi történetünk, most véget ért, de remélem, hogy még látjuk egymást.

Közel 50 millió forintnyi össznyeremény - havi egy millió forint egy éven keresztül, egy 50 négyzetméteres lakás, egy két személyes luxusutazás és egy új autó - mellett azonban plusz ajándékokkal is gazdagodott Attila. Nemcsak fémbőröndjére, egy zöld és egy lila kendőre, de mi sem volt természetesebb, minthogy Báthory Erzsébetre, azaz a villa aranyhalára is igényt tartott. A villa legnagyobb taktikusának van is oka a hálára, hiszen nem egyszer kapott segítséget a kis állattól és "Pötyi" most is teljesítette kívánságát. Attila nem kért mást, csak, mint eddig: ő kerüljön ki győztesként a Párbajról. Ez pedig ismét és immár utoljára is sikerült.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 09. 18:03, vasárnap | Bulvár

Főzzünk Robival! Csokifelfújt, meggygrillázs - VIDEÓ

Szeretitek a csokis desszerteket? Robi most egy édességet fog készíteni és közben sok érdekességet mesél a csokoládéról.

2020. Augusztus 09. 12:09, vasárnap | Bulvár

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

12 óra, 4 sportág, 1 fürdő és persze a Prémium Médiaválogatott elszánt tagjai. Számokban így lehetne összefoglalni a hétvégén felállított újabb világrekordot, ami a Médiaválogatott nevéhez fűződik.

2020. Augusztus 09. 08:01, vasárnap | Bulvár

Ronaldinhóék 200 ezer dollár fejében szabadulhatnak

A paraguayi ügyészség határozata szerint Ronaldinho, a brazilok korábbi klasszis labdarúgója és fivére 200 ezer dolláros büntetés befizetése nyomán elhagyhatja az országot,

2020. Augusztus 07. 14:49, péntek | Bulvár

Gyors egymásutánban forgatják a John Wick következő két részét

Jövő év elején gyors egymásutánban forgatják le a nagysikerű John Wick-filmek következő két részét - ismertette terveit csütörtökön a Lionsgate filmstúdió.