Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Március 02. 00:00, szombat | Helyi
Forrás: Aqua

Víz és egészség - prezentációs pályázat

Víz és egészség - prezentációs pályázat

A mosonmagyaróvári AQUA Szolgáltató Kft. a Víz Világnapja alkalmából meghirdeti „Víz és egészség” című prezentációs pályázatát...

...Győr-Moson-Sopron megyében élő vagy tanuló középiskolás, valamint felsőoktatásban tanuló diákok számára, akik kedvet és tehetséget éreznek ahhoz, hogy egy digitális prezentáció keretében mutassák meg, számukra miért fontos az egészséges víz.

Beadási határidő: 2013. 03. 04.

A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet a vízre, mint a létezés egyik elengedhetetlen feltételére. A pályázat ennek kapcsán környezetünk védelmére ösztönöz és segíteni szeretné a környezettudatos magatartás kialakulását.

A pályázaton kizárólag Győr-Moson-Sopron megyében élő vagy tanuló középiskolás, valamint felsőoktatásban tanuló diákok vehetnek részt egyénileg vagy maximum 3 fős csoportban. Pályázónként maximum 3 pályázati anyaggal lehet jelentkezni.

A digitális prezentációkat 3 és 5 perc közötti terjedelemben, pps formátumban, CD-n várjuk. A prezentációkkal szemben egyéb formai és tartalmi követelmény nincs. Kérjük a pályázókat, hogy a CD-n tüntessék fel nevüket és telefonszámukat, a CD külső borítóján pedig nevüket, telefonszámukat, e-mail címüket, lakcímüket és az oktatási intézményt, ahol tanulmányaikat folytatják.

Az elkészült prezentációkat tartalmazó CD személyesen leadható az AQUA Szolgáltató Kft. titkárságán vagy eljuttatható postai úton a cég címére: AQUA Szolgáltató Kft. 9200 Mosonmagyaróvár, Timföldgyári u. 4.

A határidőn túl beérkező, vagy a kiírásnak nem megfelelő pályázatokat a versenyből kizárjuk.

A pályázaton induló prezentációk az AQUA Szolgáltató Kft. tulajdonába kerülnek, a cég felhasználhatja őket kiállítások anyagaként, valamint saját kiadványaihoz és weblapjához.

Az AQUA Szolgáltató Kft. az első három helyezettet tárgyjutalomban részesíti.

A legjobb beküldött alkotások bemutatására valamint az ünnepélyes eredményhirdetésre 2013. március 22-én, az AQUA Szolgáltató Kft. Víz Világnapi rendezvényén a mosonmagyaróvári Futura Interaktív Természettudományi Élményközpontban kerül sor.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.