Városlista
2021. április 19, hétfő - Emma

Hírek

2021. Április 06. 10:25, kedd | Helyi

Virágosíts Mosonmagyaróvár! - ismét kiírták a pályázatot

Virágosíts Mosonmagyaróvár! - ismét kiírták a pályázatot

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata a tavalyi évben a Magyar Turisztikai Ügynökség „Virágos balkonok, virágos kertek” felhívásához csatlakozva meghirdette a „Virágosíts Mosonmagyaróvár!” elnevezésű versenyét.

Az első próbálkozás sikere után a versenyt ismét kiírta az Önkormányzat, arra kérve a Virágzó Város lakosságát, jelentkezzenek a felhívásra és a vállalkozó szelleműek minél többen pályázzanak!

Pályázni a közterületről látható, a városkép esztétikus megjelenését fokozó legvirágosabb balkon és a közterületről látható legvirágosabb díszkert kategóriában lehet a dísznövényeket, fűszernövényeket, a kerti összeállítást is bemutató balkonkerti/előkerti fotókkal. Fontos, hogy a fotók (max. 3 db nevezőnként!) az összhatást, látványt mutassák, ne közeli képben az egyes virágokat! Bírálat során kategóriánként a legszebb kertépítészeti kompozíciót, a legszínesebb növénykavalkádot, a legkreatívabb egyedi megoldásokat értékelik.

Pályázni csak elektronikus úton lehet a nemeth.andrea@mosonmagyarovar.hu e-mail címre megküldött pályamunkával. Az e-mailhez csatolni kell a Mosonmagyaróváron fellelhető balkonról vagy díszkertről max. 3 db fotót, rövid leírást, valamint a jelentkezési lapot. Ingatlanonként csak egy pályázat adható be.

A pályázat beküldési határideje: 2021. július 15. A beérkezett pályamunkákról készült fotók közül pályázónként a kiíró által legjobbnak tartott képet július végén a facebookon keresztül közönségszavazásra bocsátják. Kategóriánként a legtöbb szavazatot kapott mosonmagyaróvári balkon és előkert tulajdonosát (1. hely 100.000 Ft értékű, 2, hely 50.000 Ft értékű, 3. hely 25.000 Ft értékű) kertészeti utalvánnyal jutalmazzák! A díj átadására — amennyiben a járványhelyzet engedi — a tervezett őszi terménykiállításon kerül sor.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 16:24, péntek | Helyi

Féltékenységből verte meg barátnőjét

A napokban érkezett bejelentés arról a rendőrségre, hogy volt barátja súlyosan bántalmazta a fiatal nőt.

2021. Április 14. 12:55, szerda | Helyi

Újraindul az online kölcsönzés a Huszár Gál Városi Könyvtárban

Hétfőtől, vagyis április 19-től ismét lehet online kölcsönözni a Huszár Gál Városi Könyvtárból.

2021. Április 14. 12:32, szerda | Helyi

Másfél milliót érő cigi a sofőröknél

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai Hegyeshalomnál mintegy másfél millió forint értékben foglaltak le cigarettát.

2021. Április 13. 09:43, kedd | Helyi

Csütörtök éjfélig várja az SMS-eket a NAV

Akinek nincsen ügyfélkapu-regisztrációja, idén is kérnie kell a tervezete postázását, ha szeretné papíralapon megkapni.