Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Július 30. 08:38, hétfő | Helyi
Forrás: Oxygen Media

Vihar - Villámcsapás, jégeső és viharos szél kísérte vasárnap a heves zivatarokat

Vihar - Villámcsapás, jégeső és viharos szél kísérte vasárnap a heves zivatarokat

A vasárnapi heves zivatarokat országszerte jégeső, felhőszakadás és viharos széllökések kísérték; sok helyen fakidőlésekhez, megrongálódott épületekhez riasztották a tűzoltókat.

Két fiatalt újra kellett éleszteni, és további tizennyolc embert szállítottak kórházba, miután egy Győr-Moson-Sopron megyei településen egy focipályára villám csapott le.

A Győr-Moson-Sopron megyei Agyagosszergényben villámcsapás miatt újra kellett éleszteni két 20 év körüli fiatalembert. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta: a fiatalok a zuhogó esőben fociztak, amikor a pálya közepére lecsapott egy villám. A két újraélesztett játékost a soproni kórház intenzív osztályára szállították. Rajtuk kívül további 18 embert - 17 játékost és egy fának támaszkodó nézőt - ért a villámcsapás, de ők nincsenek életveszélyes állapotban. Többnyire fejfájásra, zsibbadásra panaszkodtak, a mentők a soproni és a szombathelyi kórházakba vitték őket megfigyelésre - mondta a szóvivő.
(MTI)

Címkék: esőzés, vihar, villám

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.