Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Július 30. 12:52, kedd | Helyi
Forrás: Credobus Mosonmagyaróvár

Veretlenül zárta felkészülési időszakát a Credobus Mosonmagyaróvár

Veretlenül zárta felkészülési időszakát a Credobus Mosonmagyaróvár

A Credobus Mosonmagyaróvár utolsó felkészülési mérkőzésén az osztrák Admira Juniorst fogadta a Wittmann Antal Parkban.

Az osztrák együttes az élvonalbeli Admira Wacker második csapata, amelyet Szántó Csaba irányít. A jó erőkből álló vendégek agilisan kezdték a mérkőzést és bár az első helyzet az óváriak előtt adódott, a vezetést az Admira szerezte meg Botic szép emelése után. A 36. percben Czár jobb oldali szöglete után Debreceni fejelt a hálóba, kiegyenlítve ezzel az állást. Nem sokkal a félidő vége előtt Fischerauer talált be közelről, így újra az osztrákoknál volt az előny. A második játékrészre megjött a meteorológusok által beígért eső, és megjött a hazai egyenlítés is Laki Balázs révén. A 77 percben egy kis szerencsének is köszönhetően Cirkovic szerzett gólt, de még erre is volt válasza a Mosonmagyaróvárnak. Nem sokkal a lefújás előtt Hamar Ádám 18 méterről, félfordulatból lőtt parádés gólt az osztrák kapuba, így a Credobus Mosonmagyaróvár végül 3-3-ra végzett az Admira Juniors ellen, ezzel pedig veretlenül zárta a felkészülési időszakot.

Credobus Mosonmagyaróvár – Admira Juniors 3-3 (1-2)
Felkészülési mérkőzés, Wittmann Antal Park, Mosonmagyaróvár
Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich– Bohner, Bakos, Debreceni, Farkas N., Czár, Darázs (79. Szalka), Mundi (65. Dobrovolszki), Laki, Jasarevic (55. Szegi), Hamar Á. Vezetőedző: Király József
Gólszerzők: 36. Debreceni András, 47. Laki Balázs, 87. Hamar Ádám, ill. 20. Manuel Botic, 42. Florian Fischerauer, 77. Aleksandar Cirkovic

Király József, a Credobus Mosonmagyaróvár vezetőedzője: Örülünk, hogy egy ilyen jól összerakott, hajtós, sokat futó ellenféllel találkoztunk. A mi csapatunk ma több hibával játszott, mint korábban. Nem voltunk túl acélosak és könnyen elkerülhető gólokat kaptunk, de ezen a mérkőzésen is voltak szép megoldások. Pozitívum, hogy háromszor is kiegyenlítettünk. A védekezésünkben ismét jelentkeztek olyan visszatérő hibák, amiket feltétlenül ki kell javítunk a jövő heti bajnoki rajtig.

Szántó Csaba, az Admira Juniors edzője: "Jó mérkőzést játszottunk, ahol igyekeztünk érvényesíteni a gyorsaságunkat. Király József kollégám jó csapatot rakott össze, amely ha ilyen motivált lesz a bajnokságban, akkor szép eredményeket fog elérni."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.