Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Május 11. 16:24, kedd | Helyi

Várják a javaslatokat a Pro Urbe Mosonmagyaróvár díjra

Várják a javaslatokat a Pro Urbe Mosonmagyaróvár díjra

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata az idei évben is odaítéli a “PRO URBE MOSONMAGYARÓVÁR" kitüntető érmet és a kitüntetéssel járó díjat. A javaslatokat június 7-ig várják.

A díj Mosonmagyaróvár város lakossága nagyrabecsülése és tisztelete jeléül hazai, illetve külföldi személynek, továbbá társadalmi vagy gazdasági szervezetnek adományozható Mosonmagyaróvár város társadalmi, gazdasági, egészségügyi, kulturális és sportéletének fejlesztése érdekében végzett kiemelkedő tevékenység, vagy Mosonmagyaróvár város lakosságának életkörülményeit, ellátását jelentősen javító, kiemelkedő munkavégzés, vagy Mosonmagyaróvár várost gazdagító művészeti, kulturális teljesítmény, vagy Mosonmagyaróvár város hírnevét öregbítő kiemelkedő sporttevékenység, vagy Mosonmagyaróvár város érdekében önzetlenül végzett kimagasló értékű munka elismeréseként. A kitüntetés az arra érdemesnek halála után posztumusz is adományozható.

A jelölésre jogosultak indokolással ellátott javaslataikat legkésőbb 2021. június 07. (hétfő) 12.00 óráig küldhetik meg Mosonmagyaróvár Város Polgármesterének címezve (Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal 9200 Mosonmagyaróvár, Fő. u. 11.). További információ és a szükséges dokumentumok a www.mosonmagyarovar.hu honlapról elérhető.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.