Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. November 27. 22:51, kedd | Helyi
Forrás: ÉNYKK Zrt.

Változik az autóbuszjáratok menetrendje a decemberi időszakban

Változik az autóbuszjáratok menetrendje a decemberi időszakban

Az ÉNYKK Zrt. értesíti a Tisztelt Utazóközönségét, hogy országos, regionális és helyi autóbuszjáratok, a decemberi munkanap áthelyezések időszakában az alábbiak szerint közlekednek:

A korábbi években tapasztalt utazási igények és a felsőfokú oktatási intézmények tanrendjének figyelembe vételével a decemberi munkanap áthelyezések időszakában az alábbiak szerint közlekedtenek a járatok:


november
29.
(csütörtök) a hét utolsó előtti iskolai előadási napja, a hét utolsó előtti munkanapja
30. (péntek) a hét utolsó iskolai előadási napja, a hét utolsó munkanapja

december
1. (szombat) iskolai előadási nap, munkanap (áthelyezett munkanap)

2. (vasárnap) a hét első iskolai előadási és munkanapját megelőző munkaszüneti nap
3. (hétfő) a hét első iskolai előadási napja, a hét első munkanapja
….
13. (csütörtök) a hét utolsó előtti iskolai előadási napja, a hét utolsó előtti munkanapja
14. (péntek) a hét utolsó iskolai előadási napja, a hét utolsó munkanapja
15. (szombat) iskolai előadási nap, munkanap (áthelyezett munkanap)
16. (vasárnap) a hét első iskolai előadási és munkanapját megelőző munkaszüneti nap
17. (hétfő) a hét első iskolai előadási napja, a hét első munkanapja

FELHÍVJUK A FIGYELMET, HOGY

 A hetek első iskolai előadási napját megelőző napra meghirdetett, alap- és középfokú oktatási intézmények diákjait kiszolgáló járataink december 2-án, 9-én és 16-án közlekednek!
 A tanév tartama alatt a hetek első munkanapját megelőző napra meghirdetett, felsőfokú oktatási intézmények hallgatóit kiszolgáló járataink szintén december 2-án, 9-én és 16-án közlekednek!
 A hetek utolsó előtti iskolai előadási napjára meghirdetett, felsőfokú intézmények hallgatóit kiszolgáló járataink november 29-én, valamint december 6-án és 13-án közlekednek!
 A hetek utolsó iskolai előadási napjára meghirdetett, alap- és középfokú oktatási intézmények diákjait kiszolgáló járataink november 30-án, valamint december 7-én és 14-én közlekednek!
 A tanév tartama alatt a hetek utolsó munkanapjára meghirdetett, felsőfokú intézmények hallgatóit kiszolgáló járataink szintén november 30-án, valamint december 7-én és 14-én közlekednek!
 Az ÉNYKK Zrt. ellátási területén járatokat közlekedtető társ közlekedési központok fentiektől eltérő közlekedési rend szerint is dolgozhatnak! Utazása előtt ezért kérjük, szíveskedjen információs helyeink szolgáltatását igénybe venni!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.