Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Február 19. 16:00, kedd | PR

Uniós forrást nyert a Family Friss Kft. alkalmazottai képzésére

Uniós forrást nyert a Family Friss Kft. alkalmazottai képzésére

A munkaerő készségeinek és képességeinek fejlesztésére a Family Friss Kft. 3 millió forintot fordíthatott egy uniós pályázat keretein belül.

A TÁMOP 2.1.3/A. „Family Friss Kft munkavállalóinak képzése” elnevezésű pályázati projekt során a cég 12 alkalmazottja Korszerű menedzsment technikák képzésen vehetett részt. Ennek köszönhetően erősödhet a mindennapi munkavégzés hatékonysága és növekedhet a cég versenyképessége. A támogatás lehetővé teszi, hogy saját forrásaikat kiegészítve a lehető legtöbb munkavállalónak lehetőséget biztosítsanak, hogy fejlesszék képességeiket, készségeiket, mindez hasznosítva a napi munkavégzés során.

A Family Friss Kft. italáru, dohány, édesség kis- és nagykereskedelmi értékesítésével, szikvízkészítéssel és vendéglátással foglalkozik, Mosonmagyaróvári telephellyel, ahol átlagosan 35-40 fő munkatárs dolgozik. Mosonmagyaróvár és vonzáskörzetének ellátását 7 darab saját tulajdonú teherautóval végzi a cég. A város vonzáskörzetébe területi felbontással, heti 2-2- alkalommal, legkésőbb 24 órán belül eljuttatják a megrendelt árukat. Közvetlen kapcsolatot tartanak vevőikkel, amiben üzletkötőiknek is jelentős szerepük van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:32, péntek | PR

Mire érdemes figyelni egy kiadó üzlethelyiség bérlésekor?

Bizonyos vállalkozások számára az üzlethelyiségek abszolút alapvető szükségletet jelentenek, hiszen azokon keresztül van lehetőségük termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésére.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről