Városlista
2021. május 10, hétfő - Ármin

Hírek

2021. Április 14. 12:55, szerda | Helyi

Újraindul az online kölcsönzés a Huszár Gál Városi Könyvtárban

Újraindul az online kölcsönzés a Huszár Gál Városi Könyvtárban

Hétfőtől, vagyis április 19-től ismét lehet online kölcsönözni a Huszár Gál Városi Könyvtárból.

Már sorakoznak az új polcokon a könyvek, szinte teljesen megújult az olvasótér a Huszár Gál Városi Könyvtárban az elmúlt hónapokban. Bár a vírushelyzet miatt továbbra is látogatási tilalom van az intézményben, a lazítások lehetővé teszik, hogy újraindítsák az online kölcsönzést. Április 19-től ismét lehetőség van arra, hogy kölcsönözzenek az olvasók, mindezt azonban online formában.

Az olvasók e-mailben, telefonon vagy Messenger üzenetben adhatják le könyv, CD, dokumentum igényeiket, majd egy előre egyeztetett időpontban, a bejáratnál tudják átvenni ezeket. Az igénylés előtt tájékozódhatnak az olvasók a könyvtár online katalógusából.

Fontos, hogy maszk használata a bejáratnál is kötelező, valamint, hogy a dokumentumok elvitele és visszahozása kizárólag időpontegyeztetés után lehetséges.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 06. 11:01, csütörtök | Helyi

Májusban ismét tavaszi lomtalanítás

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata és a Kisalföldi Kommunális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. tavasszal is megszervezi a lomtalanítást a városban:

2021. Május 06. 08:17, csütörtök | Helyi

Apa-lánya bringatúra - két keréken támogatják az autizmussal élőket

165 kilométer megtétele volt a cél május 1-jén és 2-án, az Apa-lánya bringatúra keretében. A kezdeményezést Szani Ferenc és lánya indították, hogy felhívják az autizmussal élőkre a figyelmet.

2021. Május 04. 10:55, kedd | Helyi

Kis lépés az adózónak, hatalmas segítség a támogatottnak

Gyermekek gyógyítására és állatmenhelyekre szánják a legtöbben adójuk 1+1 százalékát. A támogatott szervezeteknek óriási segítséget jelentenek az adóforintok, a felajánlók évről évre milliárdok sorsáról dönthetnek.

2021. Május 04. 08:23, kedd | Helyi

Lopott, rongált és egy iskolába is betört - 23 bűncselekmény miatt kell felelnie

Telephelyeken hagyott autókkal okozott balesetet, panziók szobájából lopott, de egy általános iskolába is betört az a 23 éves férfi, akinek 23 bűncselekmény miatt kell felelnie