Városlista
2021. június 14, hétfő - Vazul

Hírek

2021. Február 22. 11:10, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Újabb „horrorkaravánt” kapcsoltak le a rendőrök Mosonmagyaróvárnál

Újabb „horrorkaravánt” kapcsoltak le a rendőrök Mosonmagyaróvárnál

Újabb úgynevezett „horrorkaravánt” kapcsoltak le a rendőrök a hétvégén az M1-es autópályán, Mosonmagyaróvár térségében.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Forgalomellenőrző Alosztály munkatársai az M1-es autópálya 158-as kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldalon intézkedtek szombat délután egy úgynevezett „horrorkaraván” bolgár vezetőjével szemben. Az érvényben lévő jogszabályok alapján – a vontatási és a járművek terhelésére vonatkozó szabályok megszegése miatt – nagy összegű közigazgatási bírságot szabtak ki a jármű sofőrjére. Mivel a férfi azt a helyszínen megfizetni nem tudta, a járművet a bírság befizetéséig, illetve a balesetveszélyes helyzet megszüntetéséig – biztonságos helyre parkolva – visszatartották.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 10. 13:20, csütörtök | Helyi

Megújult a református templom

Két évvel ezelőtt kezdték a munkálatokat, melynek során bővítették a templomot, liftet szereltek be, orgonát építettek és a gyülekezeti terem, valamint a parókia is megújult.

2021. Június 10. 08:41, csütörtök | Helyi

A Karolina Kórház további működéséről biztosít Nagy István

Közösségi oldalán cáfolta a mosonmagyaróvári Karolina Kórház-Rendelőintézettel kapcsolatos megjelent híreket Nagy István. Mint a térség országgyűlési képviselője fogalmazott, a kórház működése napokon belül helyre áll.

2021. Június 09. 15:55, szerda | Helyi

Állattartó telepek korszerűsítése - sikeresen pályáztak a gazdák

Támogatói okiratokat adott át dr. Nagy István agrárminiszter Győr-Moson-Sopron megye gazdáinak, 32-en pályáztak sikeresen állattartó telepeik korszerűsítésére.

2021. Június 09. 14:34, szerda | Helyi

Megkezdik a szúnyoggyérítést Mosonmagyaróváron

Földi és légi biológiai módszerekkel kezdik meg a védekezést a lárvák ellen, míg a kifejlett szúnyogok elleni kezelések földi kémiai módszerekkel történik. A használt szer kizárólag a csípőszúnyog lárvákat pusztítja el.