Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Június 16. 03:00, péntek | Helyi sport
Forrás: MKCSE

Újabb erősítés – beállóst igazoltunk

Újabb erősítés – beállóst igazoltunk

A múlt hét során több nevet is bejelentett a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club a jövő évi játékos keretéből, ám a vezetőség azt is elárulta még lesznek érkezők.

Ezen a héten újabb szerződés végére került aláírás.
Egy tehetséges, mindössze 18 éves fiatal kézilabdázó hölggyel Giricz Laura Gerdával kötött szerződést az MKC a jövő szezonra. A beállós – Dányi Bernadett és Lozsi Ernához hasonlóan - a NEKA csapatától érkezik városunkba, aki a tavaly 50 mérkőzésen, 68 gólt szerzett, ez mellett tagja a juniorválogatottnak is.



A játékos neve ismerős lehet az utánpótlás híreket figyelemmel kísérők körében, hiszen Laura tagja volt a 2015-ös macedóniai U17-es női Európa-bajnokságon bronzérmet nyert magyar válogatottnak. A szegedi beállós igazi kézilabdás családba született, hiszen nagypapája a Volán egykori legendája, Giricz Sándor volt, de édesanyja és édesapja is ezt a sportágat űzte.

Fotók: NEKA, MKSZ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: