Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2014. Június 16. 21:51, hétfő | Helyi

Új szlogennel indítja útjára 2014/2015-ös zenei évadát a Győri Filharmonikus Zenekar Mosonmagyaróváron

Új szlogennel indítja útjára 2014/2015-ös zenei évadát a Győri Filharmonikus Zenekar Mosonmagyaróváron

Élmény a fülnek! Igényes műsorok, a kultúra különleges és mindenki számára érthető produkcióit hozzuk el a városba, hogy lehetőséget teremtsünk a tartalmas kikapcsolódásra.

A három előadásból álló hangversenysorozat nyitó előadásán, 2014. október 18-án, Szulák Andrea, a mai magyar zenei élet közkedvelt előadóművésze lesz a vendége a zenekarnak. A koncerten a mindenki által jól ismert slágerek, dalok hangzanak el nagyzenekari kísérettel, Silló István karmester dirigálása mellett. A sorozat második előadásán, Farsangi koncertünk, Litkai Gergely, a magyar stand up comdey egyik leghumorosabb előadója lesz vendége zenekarunknak, és a farsangi hangulatot megidéző zeneművek mellett az ő előadása teszi még hangulatosabbá ezt a hangversenyünket.


Záró előadásunkon a világhírű bécsi Musikvereinbe visszük el minden bérletesünket, ahol az Aranyteremben ad koncertet a Győri Filharmonikus Zenekar. A hangversenyen közreműködik a Kossuth-díjas Perényi Miklós gordonkaművész, vezényel művészeti vezetőnk a Liszt-díjas Berkes Kálmán. (A bérlet ára tartalmazza a buszos utazás költségét!)

A bérletek megújítására június 30-ig van lehetősége minden régi bérletesünknek, új bérletek vásárlása ezt követően van lehetőség augusztus 1-től szeptember 29-ig. (A bérletárusítás 2014. július 1-jétől július 31-ig szünetel.

A jövő évadra is érvényes akciónk, mely szerint 30 %-os kedvezménnyel veheti meg új bérletét az, aki egy új bérletvásárlót hoz magával. Bérleteseink további kedvezményt tudnak igénybe venni, mely szerint 20%-os kedvezménnyel tudnak jegyet vásárolni a Győri Filharmonikus Zenekar Mosonmagyaróváron kívüli hangversenyeire, így akár José Cura ária estjére is, melyet 2015. május 3-án rendezünk meg Győrben, de olcsóbban tudnak jegyet váltani győri, soproni, tatabányai és pápai bérletes előadásainkra is. Bővebb információt zenekarunk honlapján, a www.gyfz.hu talál. (A kedvezmény csak a bérlet és a műsorfüzetben található kupon bemutatásával érvényesíthető.)

Várunk mindenkit a Győri Filharmonikus Zenekar pápai hangversenysorozatára!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.