Városlista
2020. február 20, csütörtök - Álmos

Hírek

2019. Október 08. 00:00, kedd | Helyi
Forrás: MKC SE

Tükörsima győzelem a LIGA-KUPÁBAN

Tükörsima győzelem a LIGA-KUPÁBAN

A Motherson-Mosonmagyaróvár csapata végig vezetve, fölényes sikert aratott a Gárdony-Pázmánd NKK elleni Liga-kupa találkozón.

Az UFM Arénában lejátszott mérkőzésen könnyed, látványos kézilabdát és sok gólt láthattak a szép számmal kilátogató szurkolók.

Motherson-Mosonmagyaróvár – Gárdony-Pázmánd NKK 39-21 (23-8)

Mosonmagyaróvár, női Liga-kupa kézilabda csoportmérkőzés, 800 néző.
V.: Szöllősi D., Szöllősi S.

Mosonmagyaróvár: Ferenczi - KATONA 7 (2), Lancz 4 (1), Hudák 3, BARDI 8, Kellermann 3, HAJTAI 5. Csere: Herczeg (kapus), Domokos 4, Szalai Zs. 3, Paróczai, Lázár, Papp 2. Edző: Bognár Róbert.

Gárdony-Pázmánd NKK: Lugosi - Hrabovszky, Hatala 1, Fundák 1, Blazsek 4, CZUCZU 4, Vörös 2. Csere: Nagy É. (kapus), Karsai 4 (1), Szűcs N. 1, Vernes 2 (1), Győrffy 1, Nagy A. 1. Edző: Pinizsi Zoltán.

Hétméteresek: 5/3, illetve 3/2. Kiállítások: 12, illetve 10 perc.
A Motherson-Mosonmagyaróvár, a Liga-kupa szabályoknak megfelelően kizárólag magyar játékosokat szerepeltetett a Gárdony-Pázmánd NKK elleni találkozón. Egy nagyon fiatal mosonmagyaróvári csapat játszott tehát, de így is már negyedóra után nyolc gólos előnyt szerzett az MKC. A másodosztályú gárdonyiak a folytatásban is kicsit megilletődötten kézilabdáztak és így egyre nőtt a különbség a két gárda között.
Előbb „tíz volt közte”, majd idővel már húsz góllal is vezetett az MKC. Egyértelműen bebizonyosodott tehát, hogy óriási különbség van az élvonal és a magyar női bajnokság második vonalának csapatai között. A találkozó utolsó szakaszában egy kicsit fel tudott zárkózni a szimpatikusan küzdő vendégcsapat. A mérkőzés összképe alapján az MKC fölényes győzelme hűen tükrözte a látottakat és a mosonmagyaróvári fiatalok közül többen is bíztatóan játszottak.

Bognár Róbert: - Nem gondoltam arra, hogy ilyen nagy lesz a különbség a két csapat között, hiszen mi nagyon fiatal csapattal játszottunk ezen a találkozón. A lányok hozzáállása azonban nagyon jó volt és megfelelő tempóban is kézilabdáztak. Talán az utolsó negyedórában lankadt a figyelmünk, de egészében véve, egy hasznos és jó kézilabda mérkőzést játszottunk.

Pinizsi Zoltán: - Öröm volt a számunkra itt lenni és külön köszönjük a remek mosonmagyaróvári szurkolóknak, hogy nem számoltak ránk még a tíz – húsz gólos különbségeknél sem. Nagyon fontos bajnoki mérkőzésünk lesz a hétvégén és erre készülve, a mérkőzés utolsó szakaszában láttam értékelhetőbb dolgokat.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 20. 14:02, csütörtök | Helyi

Körözött Audit találtak a rendőrök egy hegyeshalmi parkolóban

A szlovák hatóságok keresték a járművet.

2020. Február 19. 14:14, szerda | Helyi

22 millió forintra lehet pályázni

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata 2020-ban is meghirdette a Közművelődési, Sport, Egészségvédelmi, valamint Köznevelési Alap pályázatokat.

2020. Február 19. 14:04, szerda | Helyi

Parndorfnál egy vonat és egy kisbusz ütközött, késnek a vonatok - KÉPEKKEL

Az osztrák vasút nem fogad és nem indít vonatokat Hegyeshalom határállomásnál.

2020. Február 18. 14:15, kedd | Helyi

Kigyulladt egy melléképület Lébényben

Kedd délelőtt egy 50 négyzetméteres melléképület kapott lángra.