Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. December 03. 12:29, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Többször is lopott, most elfogták a rendőrök

Többször is lopott, most elfogták a rendőrök

Egy jánossomorjai 26 éves férfit fogtak el a rendőrök, aki már többször is lopott egy mosonmagyaróvári bevásárlóközpontból.

A rendőrség tájékoztatása szerint, december 2-án a délutáni órákban ismét egy mosonmagyaróvári bevásárlóközpontból akart lopni a férfi, aki az árucikkeket táskájába rejtette, majd a boltból fizetés nélkül akart távozni. A biztonsági személyzet őt tetten érte, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta.

A járőrök a feltételezett elkövetőnél az eltulajdonított dolgokat megtalálták, őt elfogták, majd a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították. A fiatalembert – az ellene már folyamatban lévő eljárásban – üzletszerűen elkövetett lopás vétsége megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a mosonmagyaróvári nyomozók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.