Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Október 18. 11:02, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Tisztázatlan körülmények között meghalt egy ukrán kamionos Nagykanizsán

Tisztázatlan körülmények között meghalt egy ukrán kamionos Nagykanizsán

Bűnügyi felügyelet alá került egy ukrán kamionsofőr, miután társa ismeretlen körülmények között meghalt, amíg a pihenőidejüket töltötték Nagykanizsán.

A két ukrán sofőr a múlt hét végén pihenőidejét töltötte egy nagykanizsai telephelyen – mondta el a Zala Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-nek.

Pirger Csaba a Zalai Hírlap pénteki információját megerősítve közölte: az egyik férfi egyelőre tisztázatlan körülmények között járművének fülkéjéből a földre került, feje és gerince megsérült, és meghalt.

A másik jármű vezetője többször körüljárta földön fekvő kollégáját, de állítása szerint azt gondolta, hogy csak alszik, ezért sem rendőrt, sem mentőt nem hívott.

Jelenleg segítségnyújtás elmulasztása miatt folyik nyomozás a 37 éves ukrán sofőr ellen. A férfi ezért nem hagyhatja el az országot, a magyarországi telephellyel rendelkező munkáltatója által biztosított budapesti lakásban kell tartózkodnia – tette hozzá az ügyészségi szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára

2024. Április 15. 06:13, hétfő | Belföld

118 éves melegrekord dőlt meg

Megdőlt a 118 éves országos és a 85 éves fővárosi melegrekord is szombaton - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján vasárnap.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Belföld

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni.

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 15. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: