Városlista
2021. január 17, vasárnap - Antal

Hírek

2021. Január 11. 08:06, hétfő | Helyi sport
Forrás: mkcse.hu

Tilinger Tamara nélkül folytatja a munkát az MKC

Tilinger Tamara nélkül folytatja a munkát az MKC

Tilinger Tamara nélkül folytatja a munkát a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club. A hírt dr. Hoffmann László, a MKC szakmai igazgatója erősítette meg.

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club honlapján erősítette meg a hírt, miszerint a felnőtt női kézilabdacsapat, Tilinger Tamara nélkül folytatja munkáját. "Tilinger Tamara az év végén keresett meg minket és elmondta, hogy már nem érez magában annyi erőt, hogy újra végig csinálja a felépüléséhez szükséges rehabilitációt. Nem akarja vállalni már egy esetleges újabb sérülés kockázatát, hiszen a kézilabda pályafutása utáni életére is gondolnia kell. Nagyon sajnáltuk a bejelentését, mert számítottunk a játékára, titkon pedig reméltük, hogy talán már februárban itt lehet a csapattal. A szerződésének felbontására irányuló kérését azonban elfogadtuk, hiszen nagyon sokat tett a mosonmagyaróvári klubért, a csapatért az elmúlt években" - nyilatkozta dr. Hoffmann László.

A szakmai igazgató hozzátette, Tamarát szeretnék méltóképpen elbúcsúztatni, amennyiben a helyzet engedi, a mosonmagyaróvári szurkolókkal közösen.

Fotó: www.mkcse.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 11. 16:42, hétfő | Helyi sport

Az oroszlányiak ellen kapott ki a MOGAAC

Folytatódik az NBII férfi kosárlabda bajnokság, aminek keretében január 8-án az OSE Lions II-t fogadta a MOGAAC.

2020. December 21. 11:54, hétfő | Helyi sport

Pécsre látogattak a kosarasok

Pécsre látogatott a MOGAAC csapata, ahol a PTE-PEAC ellen lépett pályára december 19-én.

2020. December 14. 09:04, hétfő | Helyi sport

A Dombóvár csapatát fogadta a MOGAAC

A Dombóvár csapatát fogadta pénteken a MOGAAC a férfi NBII nyugati csoportjában. Mérkőzés eredménye: MOGAAC : Dombóvár 67:96 (22-28,16-23,13-21, 16-24)

2020. December 03. 08:52, csütörtök | Helyi sport

A szombathelyieket fogadta az egyetemi csapat is

A szombathelyiek ellen lépett pályára a Széchenyi Egyetem kosárlabda csapata a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban.