Városlista
2021. július 31, szombat - Oszkár

Hírek

2021. Január 11. 08:06, hétfő | Helyi sport
Forrás: mkcse.hu

Tilinger Tamara nélkül folytatja a munkát az MKC

Tilinger Tamara nélkül folytatja a munkát az MKC

Tilinger Tamara nélkül folytatja a munkát a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club. A hírt dr. Hoffmann László, a MKC szakmai igazgatója erősítette meg.

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club honlapján erősítette meg a hírt, miszerint a felnőtt női kézilabdacsapat, Tilinger Tamara nélkül folytatja munkáját. "Tilinger Tamara az év végén keresett meg minket és elmondta, hogy már nem érez magában annyi erőt, hogy újra végig csinálja a felépüléséhez szükséges rehabilitációt. Nem akarja vállalni már egy esetleges újabb sérülés kockázatát, hiszen a kézilabda pályafutása utáni életére is gondolnia kell. Nagyon sajnáltuk a bejelentését, mert számítottunk a játékára, titkon pedig reméltük, hogy talán már februárban itt lehet a csapattal. A szerződésének felbontására irányuló kérését azonban elfogadtuk, hiszen nagyon sokat tett a mosonmagyaróvári klubért, a csapatért az elmúlt években" - nyilatkozta dr. Hoffmann László.

A szakmai igazgató hozzátette, Tamarát szeretnék méltóképpen elbúcsúztatni, amennyiben a helyzet engedi, a mosonmagyaróvári szurkolókkal közösen.

Fotó: www.mkcse.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 26. 07:46, szerda | Helyi sport

A Decathlon B33 bajnokságban lépett pályára a MOGAAC

A Decathlon B33 egyetemi bajnokság 1. fordulójában lépett pályára eredményesen a MOGAAC csapata a hétvégén.

2021. Május 18. 13:37, kedd | Helyi sport

Kozármisleny ellen lépett pályára a MOGAAC

Két mérkőzést is játszott a Kozármisleny ellen a MOGAAC kosárlabda csapata, a férfi kosárlabda NBII-es csoportjában.

2021. Július 30. 12:45, péntek | Belföld

Hamisítványokat is árultak az labdarugó-Európa-bajnokságon

Hamisítványokat is árultak a 2021-es labarugó-Európa-bajnokságon - közölte a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-vel közös közleményben.

2021. Július 30. 12:17, péntek | Belföld

Szállás.hu: Siófok, Crikvenica, Karlovy Vary, Mamaia a közép-európai régió legkedveltebb üdülői a nyáron

Magyarországon Siófok, Horvátországban Crikvenica a befutó az utazók körében, Csehországban Karlovy Vary, Romániában pedig a Fekete-tenger partján fekvő Mamaia lett a legvonzóbb a foglalások alapján.