Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Május 22. 14:35, vasárnap | Bulvár

Teljesen eltorzult a színésznő arca

Teljesen eltorzult a színésznő arca

Az idő múlásával a hiúság vagy az elfogadás győz. Van, aki már fiatalon felveszi a harcot, és a plasztikai sebésszel átszabatja az orrát, homlokába botoxot fecskendeztet, feltölteti az ajkait, leszívatja a zsírpárnáit és persze átszab

Az idén hetvenhetedik életévét betöltő Sophia Loren színésznőn látszólag nem fog az idő vasfoga. Szerinte a titok a pozitív gondolkodásban, az egészséges önszeretetben, a spagettiben és az extra szűz olívaolajban rejlik. Az Oscar-díjas mediterrán díva ízig-vérig olasz nő, aki kifinomult eleganciájával és szexis karakterével férfiak ezreinek a szívét dobogtatta már meg. Bár tagadja, hogy valaha is hozzányúltak a plasztikai sebészek a testéhez, az arcát és a melleit állítólag ő is megcsináltatta.

A walesi bányászból lett énekes, Tom Jones a mai napig képes megtölteni rajongóival egy egész stadiont. A tigrisnek is becézett sztár már évtizedekkel ezelőtt szembeszállt az idővel, és mára szinte minden testrészét átszabták. Ráncfelvarrás, zsírleszívás, sőt még hajátültetés is szerepel a sorban. Orvosai már figyelmeztették, hogy több plasztikai műtétet nem javasolnak neki.

A romantikus filmek szende, szőke nője negyvenkilenc évesen már csak szőke hajával emlékeztet hajdani önmagára. Meg Ryan sokáig példás családi életet élt férjével, Dennis Quaiddel, ám egy forgatáson beleszeretett Russel Crowe-ba, és hátrahagyott érte mindent. A boldogság rövid életűnek bizonyult. A stressztől csontsoványságúra fogyott színésznő alávetette magát egy sorozatos botoxkezelésnek, amitől finom arcvonásai eltorzultak.

Az egykori szívdöglesztő nőcsábász Mickey Rourke már csak árnyéka fiatalkori önmagának. A bokszolóból lett színész az alkohol- és kokainfogyasztás hatásait is magán viseli. Ráncait felvarratta, műhajat ültettetett be, hogy javítson kinézetén.

Melanie Griffith szétszabott, csapzott arca szörnyen néz ki. Már mosolyogni is alig tud a botoxtól, a ráncfelvarrástól. Férje, Antonio Banderas hiába könyörög neki, hogy ne menjen többet plasztikai sebészhez, az egykori bombázó nem fogad neki szót.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.