Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Március 03. 08:12, szerda | Helyi
Forrás: Árkád Győr

Tavaszi Kupon Napok Győrben is – Kuponnal érdemes spórolni

Tavaszi Kupon Napok Győrben is – Kuponnal érdemes spórolni

A korábbi online kuponakciók óriási sikere után március 10-14. között a legnagyobb hazai online kupongyűjtő oldal ismét megrendezi a Tavaszi Kupon Napokat. Ennek keretén belül – első ízben – a győri Árkád bevásárlóközpontban is k

A tavasz közeledtével fellendül a vásárlási kedv, ezzel együtt persze mindenki szeretne a lehető legolcsóbban hozzájutni a termékekhez. Erre remek lehetőséget nyújtanak az online kuponok. Hiszen a vásárlónak nem kell mást tennie, mint felmenni az online kupon gyűjtő oldalra, kiválasztani a legjobban tetsző kupont, majd kinyomtatni, és az adott üzletben beváltani. A győri Árkád bevásárlóközpontban először lesz lehetőség erre.

„Első ízben veszünk részt a vásárlásösztönző akcióban, de a sikerben nem kételkedünk. A korábbi Kupon Napokról ugyanis már sokat hallottunk, a cégcsoportunk tagjai már nem egyszer vettek benne részt, és mindig óriási népszerűségről számoltak be. Valójában már alig vártuk, hogy csatlakozhassunk, hiszen a Tavaszi Kupon Napok a kereskedőknek és a vásárlóknak is egyformán kedvező lehetőség. Közel ötven féle kedvezményt lehet majd igénybe venni üzleteinkben" - mondja Hegyi Ferenc, a győri Árkád bevásárlóközpont center menedzsere.

A március 10-én induló Tavaszi Kupon Napok -on a budapesti, győri és pécsi Árkád, valamint a debreceni Fórum bevásárlóközpont vesz részt. A korábbi Kupon Napok sikere után vélhetően a 2010-es Tavaszi Kupon Napokon még többen fogják igénybe venni a kedvezményes lehetőségeket.

„Összesen közel 200 online kupon segítségével lehet kedvezményesen vásárolni március 10-14. között, a Tavaszi Kupon Napok ideje alatt. A kevésbé ismertektől, a legnagyobb világmárkákig számos termékhez átlagosan 20%-kal olcsóbban lehet hozzájutni, de a kedvezmények mértéke elérheti a 30-40%-ot is" - ismerteti a Tavaszi Kupon Napok részleteit Besenyei Kálmán, a Napiakciok.hu vezetője.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.