Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Augusztus 06. 19:57, szombat | Belföld
Forrás: mti

Tánciskolák éjszakája szeptemberben több városban

Tánciskolák éjszakája szeptemberben több városban

Változatos zenék, sztároktatók, izgalmas táncbemutatók és különféle programok is várják az érdeklődőket szeptember 9-én a Tánciskolák éjszakáján, amelynek központi helyszíne idén is a budapesti Gozsdu Udvar lesz.

A hetedik alkalommal megrendezendő esemény előtt napközben a fővárosi Gozsdu Udvarban tánctanárok segítségével hangolódhat majd a közönség a péntek éjszakára - olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban.

Az érdeklődők a szórakozáson túl elsajátíthatják a különféle táncok alaplépéseit, tánctanfolyam-kedvezményeket kaphatnak, valamint értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.

A rendhagyó éjszakára minden tánciskola külön meglepetésekkel készül, így népszerűsítve az egészséges és művészi mozgásformát.

Mint írják, az eseményen részt vesz a Chili Salsa Tánciskola, GOLDANCE Tánciskola, Hölgyválasz Táncstúdió és a Salsa Diabolica, az Infinite Musical Tánciskola, Oktogon Tánc Centrum, Salsa Veszprém, valamint a szegedi Sayyadina Bellydance Orientális Tánciskola is.

Az összegzés szerint minden évben egyre több érdeklődőnek nyílik lehetősége ezen az estén akár 6-8 különböző táncstílust kipróbálni, hogy utána a számukra leginkább tetsző táncban merüljenek el jobban. Az órák mellett az éjszakába nyúló táncest is mindig hatalmas népszerűségnek örvend, köszönhetően többek között a látványos és igényes műsornak, amit tehetséges és elismert koreográfusok és táncosok állítanak színpadra.

A résztvevő tánciskolák teljes listája és programjaik megtalálhatóak a www.tanciskolak-ejszakaja.hu weboldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.