Városlista
2021. március 8, hétfő - Zoltán

Hírek

2021. Január 04. 12:04, hétfő | Sport

Tamás Gyula és a 2020-as rallysport

Tamás Gyula és a 2020-as rallysport

Idén hat autóversenyen láthattuk Tamás Gyula raliversenyzőt.

Gyuszóval beszélgettem.

Opel Astra OPC, Citroen C2 R2 Max, és egy Lada 2107 pilótaülésében koptattad a gumikat váltott navigátorokkal.

A sajnos rövidre sikerült 26. HELL Miskolc Rally-vaé kezdődött a 2020-as Rally évad Tamás Gyula számára. Őszinte Részvétünk Tóth Zsolt családjának.Az Eger Ralin Fajder Kata navigált neked, ahol sajna az utolsó gyorson búcsúztatok a kategória helyről. Mi is történt?

- Üdvözlök mindenkit! A szerviz után, ahogy kimentünk a második körre, meghibásodott a szervónk, így anélkül teljesítettük a második kört. Emiatt csúsztunk le a kategória helyről.

Az I. Pálháza Ralin ami a II. Rally Hungary ERC futammal egy időben zajlott már Ábel László mondta neked az itinert. Itt M-Heros Team Kft. színeiben indultatok már. Itt csak két gyors adatott meg nektek. Átbeszélő problémátok is volt sajna. Miért búcsúztatok ideje korán a versenytől?

- Helyesbítek, nem ért véget a versenyünk, mivel le tudtunk jönni a gyorsról és a szervizben orvosolták a hibát. Nullásként tudtuk teljesíteni a versenyt.

Következett a 24. TAXI4 Mikulás Rally Sztrakon Bence navigálásával. Ez egy murva verseny lett volna számotokra. Ez sem úgy alakult, ahogy szerettétek volna. Ideje korán fejeztétek be. Miért is?

- Sajnos a technika nem állt mellettünk, így a Mikulás rally-t nem tudtuk befejezni egy szenzor meghibásodása miatt.

A Mikulás Rally után már az FRT.HU Kupán csapattál Bencével. 14 versenyzőből az előkelő ötödik helyen végeztetek. Itt a kiskunlacházi repülőtér aszfaltján terelgetted a Citroen C2 R2 Max-ot. Ennyire tetszett a verseny, hogy ilyen szép eredményt értetek el?

- Nem mondanám túl szép eredménynek. Az FRT-re tesztelni mentünk, hogy a fiúk tudják orvosolni a Mikulás rally-n adódott problémát.

A karácsonyi ünnepek levezetéseként a Kakucs Ringet választottátok. Hadra fogtátok a Citroent és a Lada 2107-es versenyparipátokat is. Itt a Szilveszteri Kakucs Ring Kupán vettetek részt. Két autóval koptattátok az aszfaltcsíkot. Hogy éreztétek magatokat?

- A Kakucs Ring-et buliversenyként fogtuk fel, ezért is vittük magunkkal a jó öreg zsigulit.

Ezúton szeretnék sikerekben gazdag, boldog újévet kívánni minden rajongónak és versenyzőnek. Nagyon reméljük, hogy jövőre folytatjuk tovább!

Partnereink: Mr. Minden Group Kft, 3,5T Gépjármű Bérbeadás - 06304774704, Camela Plusz GmbH München, M-Heros Team Kft., Balázs-Diák Kft., PMP Trans Szállítmányozási Kft., ZÉG Kft., Lux Center Kft., Natur Gold Farms Kft., Opi Solar, Viadukt Kft., Tóth Imre E.V., Heda-Sped Kft., Rex Bau Kft., Edo 2000, Makó Dávid E.V., Magyar Trans Kft., Ciks Kft., Tóth-Szer Kft., Asap, Lotte Kft, Baz Express Csomag Logisztika Hungary Kft., Perla-X Kft., Aurum Frons Grand Kft., Alu Casting Support Kft., Akla-Bau Kft., Big Push Rally Team, Konfrit.hu, Profood, Bellagio Catering, Marso Mecsek Kft., Ecover Global Trade, VBV Fürdőszoba Szalon Kft., Rolsped Kft., Taurus Aurum Kft.

Fotó: Hajóka SportFotó

- Hajósi Miklós -

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 01. 09:07, hétfő | Sport

Nagy Attila: Orfűn tesztelünk a Salgó Rallye-ra

Csomós Mixit és Nagy Attilát megtréfálta az időjárás, nem versenyezhettek a Winter Rally Covasnan, ezért az Orfű Rallye-ra - ami sokaknak a bajnoki nyitány főpróbája lesz - kettőzött erővel készülnek.

2021. Február 27. 16:20, szombat | Sport

A Forma-1 bevételei tavaly 877 millió dollárral csökkentek

A Forma-1 bevételei tavaly 877 millió dollárral, vagyis 43 százalékkal csökkentek a koronavírus-járvány következtében.

2021. Február 23. 08:39, kedd | Sport

Újabb statisztikában abszolút csúcstartó Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo végzett az élen a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezetnél (IFFHS) a 21. századi meccsszámok alapján készített listán,

2021. Február 17. 16:53, szerda | Sport

Barni és Roli az FRT.HU Kupán

Két szabadedzés és három mért kör várt a raliversenyző párosra a Valentin nap előtt megrendezett FRT.HU Kupán.