Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Május 11. 00:02, szerda | PR
Forrás: Neo-Shop

Születésnapi nyereményjáték a Neo-Shopban!

Születésnapi nyereményjáték a Neo-Shopban!

1 éves a Neo-Shop! Születésnapi nyereményjáték!
Minden kedves vásárló, aki 10000 Ft felett bármilyen autóalkatrészt vagy tartozékot vásárol, értékes 2 személyes tengerparti nyaralást nyerhet.

2010 május 10-én nyitottam meg a Neo-Shop névre elkeresztelt üzletemet. Az üzlet ruházati és ajándékboltként indult. Ezek a profilok is még megvannak, de már nem ez az elsődleges.

1983 óta autóiparban dolgozom és miután Budapestről ide költöztem, adta magát a profil váltás. Ma már az autóalkatrész az üzlet fő profilja még ha a kirakat nem is azt sugalja. Hirdetéseimből folyamatosan kicseng, hogy: "Autóalkatrészek és tartozékok Mosonmagyaróváron és térségében a legjobb áron!" Ez nem marketinges fogás, hanem a valóság. - mondta Kajtár László, a vállalkozás vezetője.


Milyen árakra számíthatnak a Neo-Shop-ban a vevők?

A mai gazdasági helyzet mellett véget ért a klasszikus "kaszálás", ami jellemezte a szakmát évtizedeken keresztül. Ma már az olcsóság a fő szempont természetesen a minőség megtartása mellett. Én egy új dimenziót kívánok nyitni ebben a városban és a térségben az autós társadalom számára. A szakmában eltöltött nem kevés idő és 20 év márkaszervízes tapasztalatom valamint, hogy az utóbbi három évből kétszer nyertem el országos szinten a legjobb műszaki vezető címet a Generals Motors-nál is azt sugalja, hogy forduljanak hozzám bizalommal.

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Szent István kir. u. 131.

Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig: 8.00 - 17.00; Szombat 8.00 - 12.00.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:32, péntek | PR

Mire érdemes figyelni egy kiadó üzlethelyiség bérlésekor?

Bizonyos vállalkozások számára az üzlethelyiségek abszolút alapvető szükségletet jelentenek, hiszen azokon keresztül van lehetőségük termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésére.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.