Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Január 16. 09:47, szombat | Belföld
Forrás: infovárosok

Szó szerint piacra dobták a kábítószert

Szó szerint piacra dobták a kábítószert

A nyomozók a kutatás során több mint 12 millió forint értékű drogot foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy fővárosi férfi és egy heves megyei nő ellen. A rendőrök 2021. január 13-án először a 41 éves nő vidéki otthonában tartottak kutatást, amely során 800 ezer forintot foglaltak le, amiről megalapozottan feltehető, hogy bűncselekményből származik – közölte a rendőrség.

B. Ágnest és társát, a 46 éves V. Imrét az asszony munkahelyén, egy VI. kerületi piac kifőzdéjében fogták el a nyomozók. Az ott tartott kutatásnál kis tasakokba kiporciózott, kábítószergyanús növényi törmeléket, fehér port, illetve tablettákat foglaltak le. A drogok mellett közel két kilogramm, a rendelkezésre álló adatok szerint kábítószert tartalmazó süteményt is találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a párt előállították, majd gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A lefoglalt, összesen több mint három kilogramm különböző kábítószergyanús anyagokat szakértők vizsgálják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.