Városlista
2021. március 2, kedd - Lujza

Hírek

2021. Február 09. 09:43, kedd | PR

Szerezz passzív jövedelmet online kurzusokkal

Szerezz passzív jövedelmet online kurzusokkal

A COVID megnehezítette a vállalkozások életét, így sokan kiegészítő jövedelem után kell, hogy nézzenek. Ezen a problémán tud segíteni, ha online oktatási anyagokat készítesz. Hozunk erre néhány egyszerű ötletet.

Nem csak oktatási tevékenységekkel foglalkozó vállalkozások számára lehet hasznos kereseti lehetőség online kurzusokat készíteni. Bármilyen szakmai tartalomból lehet hosszabb-rövidebb képzési anyagot készíteni, amivel a vállalkozásod legalább részben pótolni tudja a kieső bevételeit.

Letölthető kurzusok

Egy vállalkozás honlapján elérhetővé tett képzési anyag hosszú távon tud jövedelmet biztosítani. Már fillérekért vagy akár ingyen elérhetőek olyan technikai megoldások, amivel rögzíteni lehet egy videós vagy animált képzést is. Sokat tehet hozzá, ha keresel egy profi hangstúdiót, mint például a Hungarian Voices, ahol ismert hangok tudják alámondani a tudásanyagot kifejezetten elérhető áron. Amennyiben nem boldogulsz a technikával, szabadúszó szakemberek segítségét kérheted igen méltányos áron olyan platformokon, mint például a Fiverr.

Online képzési platformok

Az elkészített képzési anyagaidat érdemes elsősorban a honlapodon elérhetővé tenni, hiszen így nincsenek járulékos költségek. Ugyanakkor az anyag láthatósága limitált, ezért érdemes olyan platformokat is igénybe venni, amik kifejezetten a képzési anyagok értékesítésére szakosodott.

Ha magyar piacra és magyar nyelvű anyagokat készítesz, kiváló platform lehet például a Udemy, ahol már sok magyar nyelvű képzési anyag érhető el, így a magyar piac is ismeri. A Udemy esetében nincs hosztolási költség, csak az eladott kurzusok után fizetsz. A platform emellett abban is segít, hogy rendelkezésedre bocsátja a technikai hátteret a képzési anyagod összeállításához. Ingyenes és fizetős anyagokat is készíthetsz, emellett kuponos értékesítést is folytathatsz, ami még vonzóbbá teszi a képzésedet.Az ilyen jellegű platformok ugyan leveszik a maguk részesedését, de nem kell bajlódnod a kurzusod marketingelésével és eladásával, ezáltal valóban passzív jövedelemforrást jelenthet a képzés eladása.

Élő online kurzusok

Amennyiben eddig élő kurzusokat tartottál, amit a vírus lehetetlenné tett, áttérhetsz élő online kurzusok tartására is. Az ilyen kurzusokkal szinte bármilyen képzés megtartható, kényelmesebb és biztonságosabb, mint az élő képzés. Sok esetben a képzés megtartásának a költségei is jelentősen lecsökkennek, hiszen nincs terembérleti és infrastrukturális költséged.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 01. 09:14, hétfő | PR

Ismerkedjünk meg a len és a pamut legnagyobb előnyeivel

Ami a méteráruk piacát illeti, egyre szélesebb a választék, egyre többféle anyagból lehet minőségi kínálattal találkozni.

2021. Február 25. 14:27, csütörtök | PR

Minden, ami a szuper alváshoz kell

Átlagosan életünk több, mint 30%-át töltjük alvással, így nem nehéz belátni, mennyire fontos, hogy az éjszakáink nyugodtan teljenek.

2021. Február 23. 11:20, kedd | PR

Elkészült az újjávarázsolt mezőkövesdi általános iskola

Többi közt új nyílászárókkal, kibővített tornateremmel és teljesen felújított homlokzattal várja vissza a mezőkövesdi általános iskola a diákjait.

2021. Január 30. 20:26, szombat | PR

Meddig használható egy fenőkő?

A fenőkövek használatára mindenképp szükség van, ha valaki szeretné megnyugtató módon megoldani a késélezést.