Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2017. Szeptember 20. 09:14, szerda | Helyi
Forrás: Nemes Claudia

Szaniterek, csempék, járólapok a lakásban - Otthonteremtő Nap Mosonmagyaróvár

Szaniterek, csempék, járólapok a lakásban - Otthonteremtő Nap Mosonmagyaróvár

Hitted volna, hogy valaha lekerül a fürdőszobai falakról a zöld, a bordó és a kék színű csempe? Sokan úgy gondolják: Épp itt volt már az ideje!

Többek között erről is szó esett a GLL Kerámia ügyvezetőjével, Gödölle Tamással folytatott beszélgetés során.

Cégünket 2009 nyarán, épp a válság kellős közepén alapítottuk. Kereskedelemmel, burkolás-kivitelezéssel és beruházással foglalkoztunk.

Ma több, mint 2000 féle termékkel dolgozunk. Nem valljuk a katalógus- és az online értékesítés előnyeit. A burkoló- és szaniterek piacán sokkal egyszerűbb és hatékonyabb a hagyományos bolti értékesítés. Mi ebben hiszünk!


Ez igazán ritka gondolatmenet a 21. században. Miért döntöttek így?

Leginkább a tapasztalat mondatja velünk. Sokan és sokszor csalódtak már a szépen megszerkesztett képek naív világában. Be kell látni: A megrendelt és a kiszállított áru között olykor hatalmas különbségek is lehetnek.

Számunkra 3 alapvető elvárásnak kell megfelelni a készleten tartott termékeknek:

  • a minőség,
  • az ár,
  • és a gyors szállítás.


Mit jelent a gyors szállítás? Miért olyan fontos?

2000 féle terméket nagyon sok és drága logisztikával tudnánk raktározni. Így sokkal egyszerűbb megoldás a hatékony szállítási módok megtalálása. Üzletünkbe nem kerülhet olyan áru, amit nem tudunk egy héten belüli kiszállítással vállalni. Ez nem olyan sok idő és a vevő biztosan azt kapja, amit az üzletben kiválasztott magának.

- - -

I. Otthonteremtő Nap

Új otthont vásárolnál? Korszerűsítenél vagy felújítanál? Minden tudnivaló egy napon, Mosonmagyaróváron. Részletek és jegyvásárlás itt:

- - -

Említettük a trendek változásait. Tényleg kiszorulóban vannak a harsány színű burkolatok? Mi váltja őket?

Nem csak a színekben vannak változások, bár az is jelentős változásokon megy át. Ami ennél meglepőbb, hogy a csempék mérete a 25x25 méret irányából sokkal inkább a 33x100-as méret felé halad.

Ez komoly dilemma a burkolószakembereknek, hiszen teljesen más felszereltség kell ezeknek a kivitelezéséhez. Nem is vállalja el mindenki. A színekben a letisztultság, a természetes árnyalatok kapnak előnyt. A barna, a bézs, a szürke a trend valamint a fa mintázatú járólapok. Ezek már nem csak a nappaliban kapnak helyet, hanem például egy gyermek- vagy egy hálószobában is teljesen elfogadott design. Padlófűtéshez például ideális. Könnyen takarítható, örök darab.


Az említett 2000 féle termék nem csak csempékből és járólapokból áll. Mi található még az üzletben és hogyan tudják segíteni a vásárlókat a legmegfelelőbb termékek kiválasztásában?

A GLL Kerámia bemutató mintatermeiben sok mintafallal segítjük a vásárlást. Szaniterek, kádak, mosdók, zuhanykabinok, burkoló- és segédanyagok széles választékát lehet megnézni, lemérni. Vevőinket tanácsadással, szakértelemmel tájékoztatjuk a kivitelezéssel kapcsolatos minden információról. Legyen szó burkolóanyagról, minőségi meghatározásokról vagy szaniterekről.


Elérhetőségek:

Cím: Mosonmagyaróvár, Nap utca 22-24.

Tel.: 06 96 566 045

E-mail: gllkeramia@gmail.com

Otthonteremtő Nap Mosonmagyaróvár
2017. szeptember 22. 17.00 – 19.00
Helyszín:
Flesch Károly Kulturális Központ
Jegyár: 1000 Ft
Jegyvásárlás: Global Alkusz Iroda, Mosonmagyaróvár, Kossuth Lajos utca 14.

A jegyek fogynak! Foglald le itt: 06 20 577 3191

Egy különleges céges összefogás és információs nap, hogy minél egyszerűbb legyen az otthon megteremtése. Több évtizedes szakmai tapasztalatok, trendek, exkluzív szolgáltatások és még több belső információ a lakásvásárlás témakörében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.