Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Január 29. 08:10, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Szabó Győző alig látja a gyerekeit

Szabó Győző alig látja a gyerekeit

Két kapcsolatból két gyermeke született már a színésznek, de alig látja őket. Nem egy mintaapa.

Szabó Győző saját bevallása szerint sem mintaapa, vallotta be Joshi barát beszélgetős műsorában. A színész második gyermeke, az egyéves Mihály Simon életében is alig van jelen, akárcsak első gyermekénél Borinál. A színész nem túl elegánsan úgy fogalmazott, hogy mindkét gyermeke zűrös időszakban született - mintha ő jelen sem lett volna a fogantatásnál.

Győző szerint nagyon sok minden van az életében, amit nem tud összeegyeztetni a családdal, így nem tud mintaapaként viselkedni. Igyekszik azért mindkét helyen jelen lenni, de a szervezés két család esetében még több nehézséggel jár. Talán az sem kedvez a családos életnek, hogy Győzőnek állandóan menni kell, nem tud megállni egy pillanatra sem.

Címkék: szabó győző

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára