Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. December 11. 00:00, szerda | Helyi
Forrás: Flesch Károly Kulturális Központ

Sütemény készítés és vásár Fannika gyógyulásáért

Sütemény készítés és vásár Fannika gyógyulásáért

Jótékony célú karácsonyi sütemény készítés és vásár Fannika gyógyulásáért.

Jótékony célú karácsonyi sütemény készítés és vásár Fannika gyógyulásáért
„Senki sem állhat magasabban, mint aki lehajol egy gyermeknek segíteni.”

A Nők a Városért Egyesület és a Flesch Károly Nonprofit Kft. közösen gyűjtést indít egy mosonmagyaróvári kislányért, Fanni gyógyulásáért. December 14-én 13 órára várják a karácsonyi alapanyagokból készült karácsonyi süteményeket a Téli Fesztivál helyszínére, a Magyar utcára, a rendezvénysátorba.

A finomságok zsűrizése 14 és 15 óra között zajlik, majd 15 órától bárki vásárolhat a süteményekből, és a helyszínen készült szaloncukrokból.

Segítsünk Fannika gyógyulásában, akinél nemrégiben súlyos betegséget állapítottak meg. December 14-én 15 órától a helyszínen készített szaloncukrokat és a süteménysütő versenyen résztvevő finomságokat adomány céllal megvásárolhatják vendégeink, melynek teljes bevételét Fannika gyógyulásához adományozzák.

Kérjük, segítsenek! December 14-én 13 órára várják a süteményeket, és 15 órától mindenkit, aki a vásárlással szeretne segíteni.

A jótékony célú versenybe karácsonyi alapanyagokból készült karácsonyi süteményekkel lehet nevezni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.