Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2015. Március 18. 15:00, szerda | Helyi
Forrás: Saját

Stresszmentes délután az InfoMosonmagyaróvárral

Stresszmentes délután az InfoMosonmagyaróvárral

2015. március 14-én, szombaton második állomásához érkezett az InfoMosonmagyaróvár Mutass Utat 2015 programsorozata.

Szerkesztőségünk erre a délutánra ismét a Thermal Étterembe tette át székhelyét és egy igazi lélekmelengető délutánra várta az Érdeklődőket.

Deé Rita, a Thermal Hotel igazgatója köszöntötte a résztvevőket és ismertette az Étterem programjait, ajánlatait, valamint azt az Édes Meglepetést, mellyel kizárólag A lélek orvossága(i) című programon részt vevőknek kedveskedtek.

Sajnos egyik előadónk, Bősi Éva betegség miatt kénytelen volt lemondani részvételét, helyette Gyöngyiné Lívi, gyógymasszőr, parapszichológus ismertette meg velünk a lélek titkait. Részt vehettünk egy különleges vezetett meditáción is, melyből nyugodtan, kipihenten csöppentünk vissza a valóságba.

Kocsis Julianna, természetgyógyász, fitoterapeuta, a Herbamesék InfoBlog szerkesztője ismét a gyógynövények titkos világába kalauzolt minket. Nem csak a nyugtató, kedélyjavító növényekkel, hanem azok egyéb hatásaival, elkészítési módjaival, illatával, ízével is megismerkedhettünk.
"Másodszor vettem részt előadóként a Mutass Utat 2015 programsorozaton. A közönség-hallgatóság nagyon jó volt, jól éreztem magam velük. Köszönöm az aktív részvételt minden kedves résztvevőnek és szeretettel várom őket a következő rendezvényekre is." - mondta Julianna előadása után.

Kaltenecker Tímea, parapszichológus, jóga- és hastánc oktató, Vaisnava Jógamester hallgató a jógával kapcsolatban tartott igen érdekes előadást. Még azok számára is tartogatott új információkat, akik egyébként otthon vannak a témában. A jógáról nemcsak mint a test karbantartójáról hallhattunk, hanem a hozzá tartozó keleti bölcseletekről, illetve lelki gyakorlatokról is.



Bíró Ildikó, aki férjével már második alkalommal vett részt rendezvényünkön, rövid interjút adott:

Hogy éreztétek magatokat?

Nagyon jól éreztük magunkat, rengeteg hasznos információt kaptunk, ami nekem nagyon tetszik!

Mi a véleményed a Mutass Utat kezdeményezésről?

Mindenképpen szükség van rá. Sajnálom, hogy nagyon kevesen nyitottak ezekre a témákra. Azt látom, hogy az emberek egy helyben toporognak, nem találják az útjukat. Ezek a kezdeményezések azért vannak, hogy megtalálják a megoldást a problémáikra, csak ehhez sokkal nyitottabbnak kell lenni.

A saját környezetedben is ezt látod?

A saját tapasztalatom is az, hogy az emberek, amíg egészségesek – vagy egészségesnek hiszik magukat – addig csak rohannak és nem törődnek magukkal. Aztán betegek lesznek és akkor elkezdik keresni az utat, de csak amikor nagyon nagy pofont kapnak az élettől, akkor kezdenek el foglalkozni az egészségükkel.


Várjuk Önöket áprilisban is, tartsanak velünk újra! Mutassunk utat együtt!

Az InfoMosonmagyaróvár Szerkesztősége


Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.