Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Május 11. 12:01, szerda | Helyi
Forrás: Flesch Nonprofit Kft.

Sport és Egészségnap Mosonmagyaróváron

Sport és Egészségnap Mosonmagyaróváron

33 színpadi produkció, 40 sátor, több mint 30 féle mozgásforma bemutatója várható a Városi Sport és Egészségnapon 2011. május 22-én, a Flesch Károly Kulturális Központ környékén délelőtt 9 órától este 8 óráig, melyet Mosonmagya

A Magyar Sport Napja alkalmából Városi Sport és Egészségnapot szerveznek Mosonmagyaróváron, mely programját sajtótájékoztató keretében mutatták be 2011. május 6-án a Flesch Károly Kulturális Központ Nagy Klubjában: Dr. Iváncsics János alpolgármester, Csiszár Péter ügyvezető igazgató, Piller Katalin igazgatóhelyettes, Németh Andrea Környezetvédelmi referens, Kránitz Attila Strucc Futóklub Sportegyesület vezetője és Teschner Gergely Rotaract Klub képviselője.

A program megvalósításában együttműködő partnerek a Flesch Nonprofit Kft., Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, a Mosonmagyaróvári Rotary és Rotaract Klub, Srucc Futóklub Sportegyesület, Marché Mosonmagyaróvár Észak és Dél autópálya éttermek, Városi Rendőrkapitányság, Aqua Kft., Városüzemeltető és Fenntartó Kft.

A rendezvényen bemutatkozik az Okay Dance, Kangoo, Capoeira, Pulzus TSE, Zumba Fitness, Fit-ball, Chi Kung, Pilates, Kung Fu, Karate, Kempo, Krav maga, Aikido, Kettlebell, Spinning, TRX, Botondt SE – Hot iron, Judo, Filippino harcművészet, Kick Boksz, K1, Ökölvívás, Magic Dance, Galaxy RRC, Aviva torna, Tai Chi, Jóga, Kelet Lányai Hastánc csoport, Hedonism Crew Break csoport, Street Dance Power, Spártai Funkcionális Tréning.

Az érdeklődők kipróbálhatják továbbá a labdarúgást, a teniszt, a ping-pongot, a tollaslabdát, valamint részt vesz a programon az Evező Sportegyesület és a Lovarda is.

A programok között szerepel kerékpáros és görkorcsolyás ügyességi akadálypálya; gyógytornász; mikroszkopikus hajvizsgálat; a Szeretet Fénye Közhasznú Alapítvány érintő hát-, frissítő láb- és kézmasszást biztosít; a Rotary Klub sátrában orvosi előadások, szaktanácsadások, egészségügyi szűrések zajlanak; Zumba Party.

A nap folyamán egy baleseti szimulációra is sor kerül a Rotary és Rotaract Klub jóvoltából. Egy diszkótragédia élethű szimulálásával próbálják felhívni a fiatalság figyelmét a helytelen alkoholfogyasztásra és az ittas vezetés elkerülésére, elrettentő példát statuálva ezzel.

A Marché Mosonmagyaróvár Észak és Dél autópálya éttermek 3. születésnapjuk alkalmából egy 3000 szeletes epersüteményt készítenek. A nap folyamán értékesített sütemény árából az Újjáéledés Alapítványt segítik majd.

A nap rendezvényei között szerepel a VIII. Szigetköz Minimaraton a Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub Sportegyesület szervezésében, valamint a Gurul a város - kerékpáros-görkoris program.

További információ:

Piller Katalin

igazgatóhelyettes

Flesch Nonprofit Kft

Tel: 06 96579 706 Mobil: 06 30742 1652

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.