Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2012. Január 01. 08:32, vasárnap | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Sorban állva várják a lányok VV Gergő szabadulását

Sorban állva várják a lányok VV Gergő szabadulását

VV Gergő barátai nem estek kétségbe a közelgő párbaj miatt, bíznak abban, hogy a Verához képest visszafogott viselkedésű alfahím több szavazatot kap majd.

Csilla is rendszeresen érdeklődik a haveroknál a fejleményekről, bár nem lehet tudni, pontosan hányadán is állnak egymással.

- Éppen két perccel ezelőtt beszéltem Csillával - kezdte Gergő barátja. - Elképzelhető, hogy ő is elmegy a párbajra, de nem szeretnénk őt a sajtóban futtatni, mert nem "hivatalos" barátnő Gergő életében. Nem tudom, kire gondolt Gergő, amikor a minap azt mondta, hogy szerelmes valakibe, de nem Seribe. Nem egyértelmű, hogy Csillára gondolt, mostanában ugyanis eltüntette magáról a jeleket, amivel neki üzent, például a csillagos pólót. Csilla ugyanannyira barátnője Gergőnek, mint például te, aki ezt a cikket írod. Azért, mert két hónapig jóban voltak, mielőtt bement a villába? Tudunk még öt ilyet mondani az életében, aki ugyanilyen havercsaj - mondta az Új Ásznak Donát.

Címkék: VV Gergő, VV5

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.