Városlista
2020. augusztus 10, hétfő - Lörinc

Hírek

2015. Június 23. 17:48, kedd | Helyi önkormányzati
Forrás: Flesch Károly Nonprofit Kft.

Sikeresen zárult a gyakornoki program a Flesch Központban

Sikeresen zárult a gyakornoki program a Flesch Központban

Sikeresen ért véget a "Marketing és PR asszisztens alkalmazása" című pályázat a Flesch Központban.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2013.01.10-én meghirdetett „Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban” című pályázati kiírására pályázott sikeresen a Flesch Károly Nonprofit Kft. A „Marketing és PR asszisztens alkalmazása” című TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-0401 azonosító számú pályázatot 2014. szeptember elsején kezdhették.

A Flesch Károly Nonprofit Kft. működteti a térség legnagyobb közművelődési intézményét a Flesch Károly Kulturális Központot, a Fehér Ló Közösségi Házat, a FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpontot és a Mosonmagyaróvári Városi Televíziót, továbbá a város és a térség legnagyobb fesztiváljainak a szervezője. 2010 óta mindezek mellett egyre nagyobb teret kap a Kft. életében az Európai Unió által támogatott városi és térségi projektek kötelező kommunikációs, rendezvényszervező és nyilvánosság feladatainak ellátása. Nem csupán más szervezetek, intézmények projektjeivel foglalkozik, hanem közben próbál saját maga is élni a pályázati lehetőségekkel.
2014. szeptember elsején kezdődhetett a „Marketing és PR asszisztens alkalmazása” című pályázat, melynek keretében egy fő gyakornokot alkalmazhattak kilenc hónapra, az ő tovább foglalkoztatását is vállalva.
A projekt le nem vonható ÁFA-val számított elszámolható összköltsége két és félmillió forint volt. A támogatás mértéke a projekt elszámolható összköltségének 94.13 %-a, de legfeljebb 2 369 987 Ft, azaz kétmillió-háromszázhatvankilencezer-kilencszáznyolcvanhét forint.
A gyakornok munkabérén kívül a projekt keretében beszerezhettek két darab notebookot és egy projektort is. A szakmai tapasztalatokkal és végzettséggel rendelkező új munkatárs, új státuszt is jelentett az egyre növekvő feladatokat ellátó Flesch Nonprofit Kft. részére. A marketing és PR feladatok kapcsolódnak a Flesch mindennapjaihoz, nagyrendezvényeihez; és különösen a pályázatokkal kapcsolatos kommunikációhoz.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 09. 18:55, vasárnap | Belföld

Felborult egy busz, meghalt egy ember az M5-ös autópályán

Pótlóbuszt küldtek Lengyelországból az M5-ös autópályán felborult turistabusz meg nem sérült utasaiért, a turisták családjai különvonalon tájékozódhatnak hozzátartozóikról

2020. Augusztus 09. 18:03, vasárnap | Bulvár

Főzzünk Robival! Csokifelfújt, meggygrillázs - VIDEÓ

Szeretitek a csokis desszerteket? Robi most egy édességet fog készíteni és közben sok érdekességet mesél a csokoládéról.

2020. Augusztus 09. 16:04, vasárnap | Kék hírek

Két fiatal rabolt Kecskeméten

A rendőrök az egyik gyanúsítottat a rablás után két nappal elfogták, társával szemben pedig elfogatóparancsot adtak ki.

2020. Augusztus 09. 15:00, vasárnap | Belföld

Mindent vittek, ami az útjukba került – VIDEÓ

Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök vetettek véget annak a lopássorozatnak, amit több megyét érintően követett el egy szlovák bűnözői csoport kempingekben, panziókban, vendégházakban megszálló vendégek sérelmére.