Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Június 23. 17:48, kedd | Helyi önkormányzati
Forrás: Flesch Károly Nonprofit Kft.

Sikeresen zárult a gyakornoki program a Flesch Központban

Sikeresen zárult a gyakornoki program a Flesch Központban

Sikeresen ért véget a "Marketing és PR asszisztens alkalmazása" című pályázat a Flesch Központban.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2013.01.10-én meghirdetett „Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban” című pályázati kiírására pályázott sikeresen a Flesch Károly Nonprofit Kft. A „Marketing és PR asszisztens alkalmazása” című TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-0401 azonosító számú pályázatot 2014. szeptember elsején kezdhették.

A Flesch Károly Nonprofit Kft. működteti a térség legnagyobb közművelődési intézményét a Flesch Károly Kulturális Központot, a Fehér Ló Közösségi Házat, a FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpontot és a Mosonmagyaróvári Városi Televíziót, továbbá a város és a térség legnagyobb fesztiváljainak a szervezője. 2010 óta mindezek mellett egyre nagyobb teret kap a Kft. életében az Európai Unió által támogatott városi és térségi projektek kötelező kommunikációs, rendezvényszervező és nyilvánosság feladatainak ellátása. Nem csupán más szervezetek, intézmények projektjeivel foglalkozik, hanem közben próbál saját maga is élni a pályázati lehetőségekkel.
2014. szeptember elsején kezdődhetett a „Marketing és PR asszisztens alkalmazása” című pályázat, melynek keretében egy fő gyakornokot alkalmazhattak kilenc hónapra, az ő tovább foglalkoztatását is vállalva.
A projekt le nem vonható ÁFA-val számított elszámolható összköltsége két és félmillió forint volt. A támogatás mértéke a projekt elszámolható összköltségének 94.13 %-a, de legfeljebb 2 369 987 Ft, azaz kétmillió-háromszázhatvankilencezer-kilencszáznyolcvanhét forint.
A gyakornok munkabérén kívül a projekt keretében beszerezhettek két darab notebookot és egy projektort is. A szakmai tapasztalatokkal és végzettséggel rendelkező új munkatárs, új státuszt is jelentett az egyre növekvő feladatokat ellátó Flesch Nonprofit Kft. részére. A marketing és PR feladatok kapcsolódnak a Flesch mindennapjaihoz, nagyrendezvényeihez; és különösen a pályázatokkal kapcsolatos kommunikációhoz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.