Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2013. November 21. 09:17, csütörtök | Helyi
Forrás: Lions Klub

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK A GOLDEN TRIANGELBEN!

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK A GOLDEN TRIANGELBEN!

A "Golden Triangel" nemzetközi program keretén belül vakvezető kutya névadó ünnepségén vettek részt a Lions Klub tagjai, az ünnepség keretében 10 labrador retriever kutya kapott nevet, támogató-keresztszüleitől.

A rendezvény kapcsolódott a pozsonyi Lions Club - Bratislava Pressburg 10 éves fennállásának évfordulójához.

A "Golden Triangel" - Lions Arany Háromszög nemzetközi projekt célja, hogy felhívja a figyelmet a jövőbeni segítő kutyák képzésének fontosságára.

A "Golden Triangel" projektben három ország klubjai vesznek részt, Szlovákia, Ausztria és Magyarország. Az ünnepségen a Lions Club Neusiedl is csatlakozott a programban résztvevő klubokhoz.

A Magyar Lions Kormányzóságot és klubját képviselte Dr.Solymosiné Dr.Kiss Ilona I. alkormányzó és férje Dr.Solymosi Péter.

A Mosonmagyaróvár Lions Clubot Dr. Végh Tamás, Dr Virághalmi Aranka, Kocsis Julianna soros elnök és Stasztny Péter, valamint legifjabb klubtagjelöltünk, Lengyel Julianna és vakvezető kutyája Zorka képviselte az ünnepi eseményen.

"Felemelő érzés volt magyar Lionsként részt venni ezen a bensőséges ünnepségen, a vakvezető kutyák keresztelőjén a Golden Triangel keretében.
Lions társaim nevében is köszönöm Andrea Slawiskinek, az LC Bratislava Pressburg elnökének." - mondta el Kocsis Julianna.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.