Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Február 06. 08:50, szerda | Helyi
Forrás: Police.hu

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Előzetesben a gépjármű tolvaj, sertéseket loptak Téten!

Előzetesben a gépjármű tolvaj

A Győri Rendőrkapitányság 2013. január 25-én Téten elfogta és őrizetbe vette azt a 23 éves felpéci férfit, akit gépkocsi lopással gyanúsítanak.

Múlt év december 30-án Győrben egy bevásárlóközpont parkolójából 30 éves társával egy négyszázezer forint étékű Fiat Puntot tulajdonítottak el. A lopott autót a gyanúsított felpéci lakására vitték, ahol annak kerekeit átszerelték, és egy másik gépkocsira kiadott rendszámot tettek rá. A rendőrök a Fiatot családi háza udvarán megtalálták és lefoglalták. A férfit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte, ellene a Győri Rendőrkapitányságon több eljárás folyik vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt.

A férfi megalapozottan gyanúsítható, hogy 2013. január 10-ére virradóan egy győri parkolóból VW Golf gépkocsit tulajdonított el és azt Szlovákiában vitte. A lopott autót a szlovák rendőrök egy parkolóban elhagyva megtalálták. A Győri Rendőrkapitányság az ügyben lopás és egyedi azonosító jel meghamisítása miatt folytatja a nyomozást.

Sertéseket loptak

Haszonállatai közül vitt el több tucatot ismeretlen elkövető egy gazdának 2013. február elsejéről másnapra virradóan, a téti sertéstelepről.

A tolvaj a körbezárt telephely ajtajáról a láncot levágta, majd onnan, 62 darab, kb. 90 kg-os hízó sertést tulajdonított el, több mint kétmillió forint értékben.

Az ügyben a Téti Rendőrőrs folytatja a nyomozást lopás gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.