Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Február 28. 08:41, csütörtök | Helyi
Forrás: Police.hu

Rendőrkézen a benzinkúti tolvajok

Rendőrkézen a benzinkúti tolvajok

24 órán belül rendőrkézre kerültek azok a szlovák állampolgárok, akik a gyanú szerint egy jánossomorjai benzinkútra törtek be, majd onnan dohányáruval távoztak.

Egy jánossomorjai benzinkút shopjába törtek be ismeretlenek a minap hajnalban. A helyiség üvegajtaját betörték és dohányárut vittek el, mintegy kétszázezer forint értékben.
A helyszínre kiérkező körzeti megbízottaknak feltűnt a benzinkút közelében parkoló külföldi rendszámú személygépkocsi. A gyors rendőri reakció eredményt hozott.
A nyomozók 24 óra elteltével állították elő a Jánossomorján élő és lopással gyanúsítható négy szlovák állampolgárt.
Időközben az is kiderült róluk, hogy közülük ketten voltak, akik már két héttel korábban is betörtek a töltőállomásra, ahonnan akkor is dohányáruval távoztak.
A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság betöréses lopás gyanúja miatt indított büntetőeljárásban vizsgálja azt is, hogy a négy gyanúsított a bűncselekményben milyen szerepet töltött be.

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.