Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2015. Szeptember 12. 09:00, szombat | Helyi önkormányzati
Forrás: Saját

Rendhagyó sportnap Mosonmagyaróváron

Rendhagyó sportnap Mosonmagyaróváron

Remek hangulatú napot tölthetett együtt a Mosonmagyaróvár két legfontosabb csapata.

A MTE 1904 Sportegyesület szervezésében került megrendezésre szeptember 9-én városunk első osztályú női kézilabda- és harmadosztályú labdarúgó csapatának közös sportnapja.
A program kora délelőtt kezdődött az épülő Sportcsarnoknál, ahol Dr. Iváncsics János alpolgármester és Drescher Ottó, a MTE 1904 Sportegyesület elnöke köszöntötte a sportolókat. A nap egy Malom-ági Lajta túrával folytatódott, mely az Itató Szabadstrandnál fejeződött be. Itt vegyes csapatos sportvetélkedők, majd egy finom és laktató ebéd várta a résztvevőket.

„Ez már a második szezon, hogy Mosonmagyaróvárnak NB1-es kézilabda csapata van, eddig a labdarúgóink voltak a legmagasabb osztályban játszó felnőtt csapatunk. – nyilatkozta Drescher OttóArra gondoltam, jó lenne, ha a két csapat között lenne egy személyes kapcsolatfelvétel, ne csak az újságból, televízióból értesüljünk egymás sikereiről. Ebből az apropóból hívtuk meg a lányokat egy közös sportnapra.”

Dr. Iváncsics János elmondta, hogy városvezetőként eddig is látták, hogy a lakosság részéről nagy az érdeklődés a Sportcsarnokkal kapcsolatban, de most már azt érzik, hogy a sportegyesületek részéről is fokozódó érdeklődés mutatkozik.

„Az, hogy a focisták a kézis lányokkal együtt tölti ezt a napot, külön öröm számunkra, hisz az eredeti célunk is az volt, hogy a sportegyesületek működjenek együtt, csináljanak közös programokat. Ez a mai nap erről szól és szeretnénk ha ez egy hagyományteremtő kezdeményezés lenne!”- fogalmazott.

A nap végén fáradt, de mosolygós arcokat láttunk, a sportvezetők pedig elégedetten hangoztatták; "Mindenképpen lesz folytatás!"


Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: