Városlista
2019. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2019. Június 11. 00:00, kedd | Helyi
Forrás: Talpas Balázs

Rendhagyó kiállítás megnyitó

Rendhagyó kiállítás megnyitó

Rendhagyó fotókiállítás megnyitójára került sor Mosonmagyaróváron, a Hotel Lajta Park konferenciatermében.

Itt került bemutatásra Vizsy Lilla szárnypróbálgató fotós életének egy-egy szép darabja, „Csak észre kell venni azt, ami szép” mottóval és „A lélek természete” címmel.

A rendezvény születésnapi összejövetelnek indult a felnőttkor küszöbének átlépését ünneplendő, de a szülők titokban kiállítást szerveztek meghívott vendégkörrel. A vendégek közt a nagyszülők, a közeli barátok, rokonok és nem utolsó sorban Lilla iskoláinak kedvenc pedagógusai is megjelentek.

Köszöntőt mondott Cseri Józsefné, a Bolyai iskola biológia-földrajz szakos tanára, aki beszédében kiemelte Lilla általános iskolai szorgalmát és kitűnő eredményeit. A kiállítás anyagát összeállította és megnyitotta Dubi Árpád művésztanár, aki a művészetek fontosságáról és az emberi jellemre való hatásáról beszélt. Nagy Krisztina zongoratanár Over The Rainbow c. szám egy feldolgozását játszotta el zongorán a közönség megilletődött hallgatása mellett. Bakány Alexandra szavalatával járult hozzá az ünnepi esemény hangulatához. A találkozó háziasszonya és konferansza, a húg, Vizsy Napsugár volt. A kiállítás anyagát rendezte Kelemen Benő Benjámin grafikusművész és Sáfár Szabolcs DTP-operátor.

Az ünnepélyes megnyitó szavak után a kötetlen beszélgetések ideje következett álló fogadás formájában. Lillának mindenkihez volt pár kedves szava, a megjelentek pedig szívélyesen üdvözölték, apró ajándékok kíséretében.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 18. 21:12, vasárnap | Helyi

Megérdemelten győzött a Credobus Mosonmagyaróvár a Komárom VSE ellen

Credobus Mosonmagyaróvár – Komárom VSE 5-1 (1-1)

2019. Augusztus 18. 20:48, vasárnap | Helyi

Minden, amit a kéményseprésről tudni kell

Tekintettel az elmúlt időszakban a kéményseprés területén végbement változásokra, az alábbi rövid útmutató igyekszik segíteni a lakosságot.

2019. Augusztus 17. 21:35, szombat | Helyi

A közgyűlésen köszöntötték Herczeg Lilit és Kellermann Dórát

A Városházán köszöntötték az Európa-bajnokokat

2019. Augusztus 17. 20:55, szombat | Helyi

Augusztus 20-án is első a biztonság

Győr-Moson-Sopron megyében az augusztus 20.-ai ünnepségekhez kapcsolódóan két helyszínen terveznek tűzijátékot.