Városlista
2020. május 29, péntek - Magdolna

Hírek

2019. Június 11. 00:00, kedd | Helyi
Forrás: Talpas Balázs

Rendhagyó kiállítás megnyitó

Rendhagyó kiállítás megnyitó

Rendhagyó fotókiállítás megnyitójára került sor Mosonmagyaróváron, a Hotel Lajta Park konferenciatermében.

Itt került bemutatásra Vizsy Lilla szárnypróbálgató fotós életének egy-egy szép darabja, „Csak észre kell venni azt, ami szép” mottóval és „A lélek természete” címmel.

A rendezvény születésnapi összejövetelnek indult a felnőttkor küszöbének átlépését ünneplendő, de a szülők titokban kiállítást szerveztek meghívott vendégkörrel. A vendégek közt a nagyszülők, a közeli barátok, rokonok és nem utolsó sorban Lilla iskoláinak kedvenc pedagógusai is megjelentek.

Köszöntőt mondott Cseri Józsefné, a Bolyai iskola biológia-földrajz szakos tanára, aki beszédében kiemelte Lilla általános iskolai szorgalmát és kitűnő eredményeit. A kiállítás anyagát összeállította és megnyitotta Dubi Árpád művésztanár, aki a művészetek fontosságáról és az emberi jellemre való hatásáról beszélt. Nagy Krisztina zongoratanár Over The Rainbow c. szám egy feldolgozását játszotta el zongorán a közönség megilletődött hallgatása mellett. Bakány Alexandra szavalatával járult hozzá az ünnepi esemény hangulatához. A találkozó háziasszonya és konferansza, a húg, Vizsy Napsugár volt. A kiállítás anyagát rendezte Kelemen Benő Benjámin grafikusművész és Sáfár Szabolcs DTP-operátor.

Az ünnepélyes megnyitó szavak után a kötetlen beszélgetések ideje következett álló fogadás formájában. Lillának mindenkihez volt pár kedves szava, a megjelentek pedig szívélyesen üdvözölték, apró ajándékok kíséretében.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 26. 11:49, kedd | Helyi

Az én városom - Álmodj kiálylány!

Beszélgetés Grafleitner Krisztinával, a gyermekét egyedül nevelő munkanélküli édesanyával.

2020. Május 24. 15:37, vasárnap | Helyi

Az én városom - Egy pillantás Szigetközre

Interjú Dunakiliti és Halászi polgármesterével.

2020. Május 23. 13:23, szombat | Helyi

Az én városom - Az agráregyetem háza táján

Interjú Dr. Szalka Éva dékánnal.

2020. Május 22. 09:55, péntek | Helyi

Nem tartották be a szabályokat, baleset lett a vége

Mindkét esetben fának ütköztek a járművezetők.