Városlista
2021. március 9, kedd - Franciska

Hírek

2020. December 21. 10:41, hétfő | Helyi

Rászorulóknak gyűjtött a kézilabdázókkal közösen a helyi Lions Club

Rászorulóknak gyűjtött a kézilabdázókkal közösen a helyi Lions Club

Tartós élelmiszereket, játékokat gyűjtöttek rászoruló gyerekeknek és családoknak a 12-13 éves kézilabdázó lányok, a mosonmagyaróvári Lions Clubbal közösen.

Tuctanyi ajándékdobozzal és csomaggal teltek meg a mosonmagyaróvári Lions Club tagjainak autói. 12-13 éves kézilabdázó lányok, szüleik valamint edzőjük kezdeményezték az adománygyűjtést rászoruló gyerkekenek. A nemes ügy mellé a Lions Club Mosonmagyaróvár is csatlakozott.

Minőségi élelmiszereket, játékokat gyűjtöttek össze, a hátrányos helyzetű családok kiválasztásában pedig a Haller iskola igazgatója is segített, kollégáival. A csomagokat december 16-án vitték el az iskolába, ahonnan a dolgozók juttatják el a családoknak.

A vírushelyzet mindenkit kihívások elé állított, a Lions Club azonban idén is próbált sokaknak segíteni.November 7-én tartották az első Lions Jótékonysági Ergométeres Versenyt az UFM Arénában, Mosonmagyaróváron nagy hagyománya van az ergométeres versenyeknek, a Lions Club ugyanis már 10 éve szervezi meg a sérüléssel élőknek ezt a verseny a Fehér Ló Közösségi Házban, ezt bővítették ki idén. Az ebből befolyt összeggel pedig a járvány miatt nehéz helyzetbe került családokon segítettek az adventi időszakban. A koronavírus-járvány okozta veszélyhezetben is segítséget nyújtottak a látássérülteknek, az autista háznak, a napos háznak, valamint a szociális foglalkoztatónak.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 08. 18:24, hétfő | Helyi

Hamarosan PCR tesztet is végez az Oxy-Mov Bt.

PCR típusú tesztelésre is lehetőség lesz március 11-től az Oxy-Mov Bt. mentőautójában.

2021. Március 05. 17:59, péntek | Helyi

Előzetes időpont után látogathatók a NAV ügyfélszolgálatai

Előzetes időpontfoglalás után fogadják az ügyfeleket a NAV központi ügyfélszolgálatain. Az egészségügyi szolgáltatási járulék ügyintézése, a csekkigénylés és a beadványok beadása időpontfoglalás nélkül is intézhető.

2021. Március 04. 17:19, csütörtök | Helyi

Bezárnak az üzletek, az óvodák és az általános iskolák

Szigorít az intézkedéseken a kormány - jelentette be a csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

2021. Március 04. 14:03, csütörtök | Helyi

Az alsónadrágjában is drog volt

Testvére nevével igazolta magát és bevallotta, hogy drogozott az a 26 éves mosonmagyaróvári férfi, akit Győrben, a 85-ös főút és az M1-es autópálya kereszteződésében lévő körforgalomnál állítottak meg a rendőrök.