Városlista
2019. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2011. Július 14. 14:46, csütörtök | PR

Én és az Aviva :-)

Én és az Aviva :-)

Nőnek lenni jó!
Biztosan így gondoljuk ezt „azokon a napokon” is, amikor görcsök kínoznak, érzékenyebbek és türelmetlenebbek vagyunk?

Kedves Hölgytársaim! Gondoljuk csak át ezt az egészet még egyszer!


Mi is a menstruáció oka: a méh legbelső rétege a méhnyálkahártya, hormonális hatásra minden ciklus alatt fokozatosan megvastagszik, majd vérzés kíséretében lelökődik. A ciklus hossza általában 28 nap. A ciklus szabályosságának fenntartásához elengedhetetlenül fontos a szervezetükben megfelelően működő hormon rendszer.


Ezzel együtt havonta egy méregtelenítési folyamat is lezajlik a szervezetünkben, ami nagy kincs és áldás. A testünkben felhalmozódott méreganyagok távozása alakíthat ki görcsöket, kínzó fájdalmakat.


A menstruációs fájdalom nem csak Téged kínoz! Rajtad kívül még a nők fele küzd ezzel a problémával hónapról-hónapra. Minden tizedik nőnek pedig olyan erősek a fájdalmai, hogy dolgozni sem tud bemenni.


Vegyünk be fájdalomcsillapítót (hogy tovább ’mérgezzük’ a szervezetünket)? Használjunk ilyen-olyan készítményeket, aminek gyakran még hírből sem ismerjük az eredetüket? Te mit használsz? Hogyan oldod meg ezt a problémát?


Sokat kerestem, kutattam, kipróbáltam én is a lehetőségek közül. Egyhez azonban biztosan ragaszkodom! Kíváncsi vagy rá, mi az?


A természetnek sajátos törvényei vannak. Nincs módunkban megváltoztatni az életjelenségeket, de van lehetőségünk irányítani azokat.


Hallottál már az Aviva-módszerről?
Ez nem egy ’veddbeésmeggyógyulsz’ kapszula, nem is akármilyen titkos és ismeretlen összetevő! Ez maga a Megoldás, ami mindenkinek hasznos és fontos lehet a szervezete számára!


Az Aviva egy természetes módszer (torna) a hormonszint normalizálására, tudása hatalmat ad a nőknek belső szerveik felett. A torna speciális ritmus-gyakorlatokból áll, amelyek hormonális változást idéznek elő a szervezetben. Az alhas, a belső hasi és gátizmok, valamint a farizmok megmozgatásával fokozódik a vérkeringés, így több hormont, vitamint és oxigént szállít a nemi mirigyekbe és a nemi szervekbe, melynek hatására elindul a gyógyító folyamat.


Nos, még olvasni is hihetetlen ezeket a sorokat, ezért vettem a bátorságot és beiratkoztam néhány órára.


Eredményeim: az első óra után elmúltak a 20 éve fennálló menstruációs görcsök, két hónap alatt kb. egy ruhamérettel kisebb nadrágokat és blúzokat hordok… és még nincs vége: olyan jó a hangulat, hogy hétről-hétre alig várom az újabb órákat!

A torna további eredményei: A mozgás során létrejött altesti vérbőség akár a petevezetékek letapadását is oldhajta, így egyes esetekben megszüntetheti a meddőség okát. Alkalmazható ovulációhiány esetén, segíthet többszöri vetélés után is, mivel a speciális gyakorlatsorok alkalmasak a méhizomzat erősítésére, idősebb korban pedig a klímax kellemetlen kísérő tüneteit - hőhullámok, depresszió, hüvelyszárazság, csontritkulás - is megszüntethetik.


Szóval Hölgyeim, kijelenthetem, hogy NŐNEK LENNI JÓ! :-)

További információ itt:

http://infomovar.hu/szakerto_bio/id:19/

vagy itt:

Varga Lászlóné Ági

Aviva tréner

Tel.: 06/30-939-6906

E-mail: gica626@t-online.hu

Szerk.: Nemes Claudia


Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 09. 13:10, péntek | PR

Átfolyós villanybojler kisokos

Ahogy a neve is sejteti, a berendezés nem tárolja a vizet, hanem folyatás közben melegíti azt. Na de milyen modellt válasszunk? Milyen teljesítményt? Egyáltalán, mit kell tudni? Válaszok következnek.

2019. Augusztus 09. 13:08, péntek | PR

A kisebb ingatlanok menők a nyaralóövezetekben is

Az ingatlanárak emelkedése magával hozta azt, hogy a többség a kisebb lakások és házak iránt érdeklődik, hiszen egyre inkább azok megfizethetőek. Nemcsak Budapesten, vidéken is jobban a zsebünkbe kell nyúlnunk.

2019. Július 24. 11:44, szerda | PR

A mindennapok hőseit támogatja ismét a Hankook Indul az abroncsadományozási program.

Idén már nyolcadik alkalommal hirdeti meg Abroncsadományozási Programját a Hankook Tire Magyarország Kft. Az egész országra kiterjedő kezdeményezéssel a vállalat a társadalom számára meghatározó szerepet betöltő közhasznú szervezetek

2019. Július 16. 13:39, kedd | PR

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot. Az idén is több mint 14 milliárd forint bevételt terveznek.