Városlista
2020. április 7, kedd - Herman

Hírek

2011. Július 14. 14:46, csütörtök | PR

Én és az Aviva :-)

Én és az Aviva :-)

Nőnek lenni jó!
Biztosan így gondoljuk ezt „azokon a napokon” is, amikor görcsök kínoznak, érzékenyebbek és türelmetlenebbek vagyunk?

Kedves Hölgytársaim! Gondoljuk csak át ezt az egészet még egyszer!


Mi is a menstruáció oka: a méh legbelső rétege a méhnyálkahártya, hormonális hatásra minden ciklus alatt fokozatosan megvastagszik, majd vérzés kíséretében lelökődik. A ciklus hossza általában 28 nap. A ciklus szabályosságának fenntartásához elengedhetetlenül fontos a szervezetükben megfelelően működő hormon rendszer.


Ezzel együtt havonta egy méregtelenítési folyamat is lezajlik a szervezetünkben, ami nagy kincs és áldás. A testünkben felhalmozódott méreganyagok távozása alakíthat ki görcsöket, kínzó fájdalmakat.


A menstruációs fájdalom nem csak Téged kínoz! Rajtad kívül még a nők fele küzd ezzel a problémával hónapról-hónapra. Minden tizedik nőnek pedig olyan erősek a fájdalmai, hogy dolgozni sem tud bemenni.


Vegyünk be fájdalomcsillapítót (hogy tovább ’mérgezzük’ a szervezetünket)? Használjunk ilyen-olyan készítményeket, aminek gyakran még hírből sem ismerjük az eredetüket? Te mit használsz? Hogyan oldod meg ezt a problémát?


Sokat kerestem, kutattam, kipróbáltam én is a lehetőségek közül. Egyhez azonban biztosan ragaszkodom! Kíváncsi vagy rá, mi az?


A természetnek sajátos törvényei vannak. Nincs módunkban megváltoztatni az életjelenségeket, de van lehetőségünk irányítani azokat.


Hallottál már az Aviva-módszerről?
Ez nem egy ’veddbeésmeggyógyulsz’ kapszula, nem is akármilyen titkos és ismeretlen összetevő! Ez maga a Megoldás, ami mindenkinek hasznos és fontos lehet a szervezete számára!


Az Aviva egy természetes módszer (torna) a hormonszint normalizálására, tudása hatalmat ad a nőknek belső szerveik felett. A torna speciális ritmus-gyakorlatokból áll, amelyek hormonális változást idéznek elő a szervezetben. Az alhas, a belső hasi és gátizmok, valamint a farizmok megmozgatásával fokozódik a vérkeringés, így több hormont, vitamint és oxigént szállít a nemi mirigyekbe és a nemi szervekbe, melynek hatására elindul a gyógyító folyamat.


Nos, még olvasni is hihetetlen ezeket a sorokat, ezért vettem a bátorságot és beiratkoztam néhány órára.


Eredményeim: az első óra után elmúltak a 20 éve fennálló menstruációs görcsök, két hónap alatt kb. egy ruhamérettel kisebb nadrágokat és blúzokat hordok… és még nincs vége: olyan jó a hangulat, hogy hétről-hétre alig várom az újabb órákat!

A torna további eredményei: A mozgás során létrejött altesti vérbőség akár a petevezetékek letapadását is oldhajta, így egyes esetekben megszüntetheti a meddőség okát. Alkalmazható ovulációhiány esetén, segíthet többszöri vetélés után is, mivel a speciális gyakorlatsorok alkalmasak a méhizomzat erősítésére, idősebb korban pedig a klímax kellemetlen kísérő tüneteit - hőhullámok, depresszió, hüvelyszárazság, csontritkulás - is megszüntethetik.


Szóval Hölgyeim, kijelenthetem, hogy NŐNEK LENNI JÓ! :-)

További információ itt:

http://infomovar.hu/szakerto_bio/id:19/

vagy itt:

Varga Lászlóné Ági

Aviva tréner

Tel.: 06/30-939-6906

E-mail: gica626@t-online.hu

Szerk.: Nemes Claudia


Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 05. 15:34, csütörtök | PR

Isteni farsangi fánk recept

Itt a farsang, áll a bál! Készülnek a farsangi jelmezek és a farsangi fánkok is! Szeretnél egy hagyományos farsangi fánkot készíteni? Segítünk!

2020. Március 02. 10:43, hétfő | PR

900 millió dolláros üzletet bíztak a magyar menedzserre

Szakonyi Andrást nevezték ki az információ- és dokumentumkezelésben világelső Iron Mountain európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) üzletágának a vezetőjévé.

2020. Február 13. 11:59, csütörtök | PR

Új gasztroenterológiai szakrendelőt épített a Jánosik Kft.

Nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gasztroenterológiai szakrendelőinek építését a Jánosik és Társai Kft.

2020. Február 05. 18:50, szerda | PR

A legfontosabb konyhai edények egy kezdő háztartásban

Amikor valaki elköltözik otthonról és saját háztartása lesz, nem biztos, hogy rögtön tisztában van vele, milyen konyhai edények és eszközök kellenek. Segítünk, hogy mi az, ami biztosan jól fog jönni.