Városlista
2021. április 19, hétfő - Emma

Hírek

2021. Március 02. 12:15, kedd | Helyi

Magabiztos győzelmet aratott az egyetemi kosárlabdacsapat

Magabiztos győzelmet aratott az egyetemi kosárlabdacsapat

A Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság férfi Nyugati csoportjának 14. fordulójában, az NKE SE ellen lépett pályára a Mosonmagyaróvár Széchenyi Egyetem. A mérkőzés végeredménye 58-91 a mosonmagyaróváriak javára.

A végéhez közeledik a MEFOB nyugati csoportjának alapszakasza, a ezúttal az NKE csapata a Mosonmagyaróvárt látta vendégül a Ludovika arénában. A vendégek kezdtek frissebben, és gyors játékuknak köszönhetően pillanatok alatt 2-14-et mutatott az eredményjelző. Az időkérés után rendezte sorait a hazai csapat, így a negyed végére nyolc pont volt a MOGAAC előnye. A második negyedben főként a távoli kosaraknak köszönhetően nőtt a különbség, a félidőre közel húsz pont volt a differencia. A mérkőzés a 3.negyedben dőlt el végképp, ekkor az NKE megállt támadásban, és mindössze 8 pontig jutott a játékrészben, míg a Kámán, és Bakon vezette Mosonmagyaróvár látványos befejezésekkel növelte tovább előnyét. A záró negyedet azért sikerült megnyernie a hazaiaknak, az akkorra már a cseresorával játszó vendégek ellen.

Edzői értékelések:
ifj. Paulik Tamás: - Helyenként sikerült jó játékot mutatni, viszont kiemelkedő teljesítmény egy sem volt ma a csapatban. Az ellenfél a mérkőzés nagy részében magasabb sebességen játszott, és hát a 15 bekapott tripla sem dicsérhető. Jövő héten igyekszünk a becsület győzelmet megszerezni hazai pályán.

Laki Tibor: - Időszakosan jó játékkal, időszakosan koncentrált játékkal sikerült hoznunk ezt a győzelmet. Hetek óta kísért minket, hogy sosem azzal a kerettel utazunk akivel szeretnénk. Ennek ellenére jó hangulatú mérkőzésen vagyunk túl, az alapszakaszból még két fordulónk van, bízunk a jó folytatásban.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 16:24, péntek | Helyi

Féltékenységből verte meg barátnőjét

A napokban érkezett bejelentés arról a rendőrségre, hogy volt barátja súlyosan bántalmazta a fiatal nőt.

2021. Április 14. 12:55, szerda | Helyi

Újraindul az online kölcsönzés a Huszár Gál Városi Könyvtárban

Hétfőtől, vagyis április 19-től ismét lehet online kölcsönözni a Huszár Gál Városi Könyvtárból.

2021. Április 14. 12:32, szerda | Helyi

Másfél milliót érő cigi a sofőröknél

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai Hegyeshalomnál mintegy másfél millió forint értékben foglaltak le cigarettát.

2021. Április 13. 09:43, kedd | Helyi

Csütörtök éjfélig várja az SMS-eket a NAV

Akinek nincsen ügyfélkapu-regisztrációja, idén is kérnie kell a tervezete postázását, ha szeretné papíralapon megkapni.