Városlista
2021. szeptember 18, szombat - Diána

Hírek

2021. Július 23. 08:40, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Lopott rendszámmal, ittasan közlekedett a férfi

Lopott rendszámmal, ittasan közlekedett a férfi

Lopott tárgyként körözte a német hatóság azt a rendszámot, amit a rendőrök egy Mosonmagyaróváron közlekedő férfi autójában találtak meg. A férfi magyar jogosítványát ittas vezetésért már évekkel ezelőtt bevonták.

A járőrök Mosonmagyaróváron, a Szent István király úton igazoltattak egy férfit a napokban. Az intézkedés során a rendőrök a jármű első szélvédője mögött egy német rendszámtáblát találtak, aminek párja az autó csomagtartójából került elő. A hatósági jelzés ellenőrzése során az egyenruhások megállapították, hogy az nem a gépkocsi rendszáma, illetve a táblákat a német hatóság lopott tárgyként körözi. Az igazoltatott férfi egy német vezetői engedélyt adott át a járőröknek, akik a nyilvántartásokból kiderítették, hogy a magyar vezetői engedélyét ittas vezetésért évekkel korábban bevonták. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter most is pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel érdekében előállították, majd a nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 17. 12:33, péntek | Helyi

Háromszáz millió forintos fejlesztés a vízi sporttelepen

A városfejlesztés aktuális kérdései címmel Árvay István polgármester tartott előadást, a Városvédő Egyesület nyilvános programján. A Flesch Központba várták az érdeklődőket, ahol szó volt a vízitelep fejlesztéséről is.

2021. Szeptember 16. 11:58, csütörtök | Helyi

Körözés alatt álltak, elfogták őket a rendőrök

A rendőrök Győr-Moson-Sopron megyében öt férfit fogtak el, közülök kettőt Mosonmagyaróváron.

2021. Szeptember 15. 08:31, szerda | Helyi

Junior Prima Díjat vehetett át Rujder Vivien

Hat fiatal művészt díjaztak Junior Prima Díjjal színház- és filmművészeti kategóriában szeptember 14-én. A díjazottak között szerepel a mosonmagyaróvári Rujder Vivien is.

2021. Szeptember 14. 10:25, kedd | Helyi

Négy településen lesz ivartalanítási akció, a Magyar Falu Programnak köszönhetően

Az 5000 lakosnál kevesebbet számláló települések pályázhattak ivartalanítási akció finanszírozására a Magyar Falu Program keretében. Térségünkben négy település vesz részt a programban.