Városlista
2020. december 1, kedd - Elza

Hírek

2020. Október 22. 09:43, csütörtök | Helyi
Forrás: POLICE:HU

Barátnőjét bántalmazta egy férfi a vasútállomáson

Barátnőjét bántalmazta egy férfi a vasútállomáson

Barátnőjét rángatta és kiabált vele az a székesfehérvári férfit, akit a napokban fogtak el a rendőrök a vasúti váróteremben.

A 24 éves veszprémi nő a rendőröknek elmondta, hogy barátjával veszekedés alakult ki közöttük, majd az elfajult. A férfi először kiabálni kezdett vele, majd arcon ütötte, ezután a hátát is megharapta. Amikor a nő telefonálni akart, a 27 éves férfi a telefonját elvette tőle és a földhöz vágta. A rendőrök a férfit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók őt garázdaság vétsége, illetve rongálás vétsége megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 30. 09:58, hétfő | Helyi

Szén-monoxid mérgezés Mosonmagyaróváron

Szén-monoxid mérgezés gyanúja miatt riasztották a város hivatásos tűzoltóit Mosonmagyaróváron egy Liszt Ferenc utcai családi házhoz vasárnap délután.

2020. November 30. 09:55, hétfő | Helyi

Illegális hulladéklerakás miatt emelnek vádat három férfi ellen

Injekciós tűket, izomnövelő gyógyszereket, hormon tartalmú készítményeket dobott ki egy férfi Bezenye határában. Ellene és két román férfi ellen emelnek vádat, illegális hulladéklerakás miatt.

2020. November 26. 14:45, csütörtök | Helyi

Megnyílt a BágerRing

A Báger-tó több éves rehabilitációjának része volt, egy futópálya kialakítása is, amit már hivatalosan is használhatnak a futók. A BágerRing a CLLD pályázat keretein belül valósult meg.

2020. November 26. 14:13, csütörtök | Helyi

Benzinkutat akart kirabolni, elfogták a rendőrök

Több hónapos adatgyűjtés, tanúkutatás után, sikerült elkapniuk a rendőröknek azt a 31 éves mosonmagyaróvári férfit, aki még áprilisban akart egy benzinkutat kirabolni.